CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
PROFISTAV Litomyšl, a.s. je významnou stavební společností již od roku 1992. Realizují generální dodávky staveb.

Prodej: -bazény. Výroba a montáž venkovních i vnitřních bazénů. Materiál: plast, fólie, keramický obklad, systém skimmer nebo přeliv, protiproudy, vodní atrakce, slaná voda, automatické dávkování chemie, solární kolektory, zastřešení, ozdobný okraj kolem bazénu.

Společnost STAVBY DOUBEK s.r.o. realizuje stavby či rekonstrukce domu, bytu, stavby novostaveb na klíč včetně všech řemesel a dodávek materiálu.

Firma Emkol prodává lešení a další potřeby pro řemeslníky nejen v Litomyšli, ale i ve Vysokém Mýtě, Svitavách, Hradci Králové, Pardubicích, Praze a po celé republice. Navštivte naše nové internetové stránky a přesvědčte se o kvalitě námi dodávaných výrobků. Prodej stavební mechanizace: - lešení z hliníkových slitin Boss, Favorit - rámové ...

Vodoinstalace. Velkoobchodní, prodej: - instalacní materiál - voda - topení - plyn.

Služby: - inženýrská činnost v v investiční výstavbě: - bytová a občanská výstavba - průmyslová výstavba - vypracování projektové dokumentace pro územní řízení - dokumentaci pro stavební řízení, provádění staveb, výber zhotovitele.

Výroba: -zámečnictví -výroba přípravků pro plynaře.

Firma IZOLACE ROUN cz s.r.o. z okresu Svitavy prodává nejrůznější tepelné, zvukové a protipožární izolace pro zateplení fasád, podlah i střech. Jedná se o materiál špičkové kvality, který je prodyšný, nehořlavý a výborně tlumí hluk.

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Firma Milan Boštík se sídlem v Chotěnově v okrese Svitavy se již od roku 1998 zabývá klempířskými a pokrývačskými pracemi. Moto to nabízíme také další práce, jako např. tesařství, nátěry střech, dodávky střešních oken Velux a Roto, opravy komínů a další. Naše služby: - klempířské práce - pokrývačské práce (plechové krytiny, živičné krytiny, ...

Naše firma Vladimír Vrbický sídlící v okrese Svitavy se zabývá především prováděním zemních a výkopových prací se stavebními stroji. Máme zkušenosti jak s drobnými, tak i náročnými zemními pracemi a rozsáhlými terénními úpravami. Nabízíme i povrchové a hloubkové terénní úpravy, a to vždy na základě představ a požadavků zákazníka. V nabídce máme ...

Naše společnost se zabývá výrobou a montáží skleněných prvků. Dodáváme celoskleněné dveře a sprchové kouty na míru. Nabízíme kování na sklo a další komponenty.

Tesařské práce Montáž - sádrokartonové konstrukce - dřevěné podlahy Výroba a montáž - střešní okna

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Montáž a oprava: -ústřední topení. Rozvod: -venkovní a domovní plynovody. Maloobchod: -plynařský materiál -topenářský materiál -kotle -elektrokotle -radiátory -armatury -plastové rozvody.

Společnost Podlahářství PRESTIGE s.r.o. má mnohaleté zkušenosti v podlahářství, poskytují odbornou konzultaci, zaměření prostoru, a poté vyhotovení návrhu i samotná realizace.

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Chemoinkrusta s.r.o. se zaměřuje na chemické čištění a servis topných soustav.

VIPSTONE.CZ - kamenné obklady pro váš dům, byt nebo kancelář. Provozujeme internetový obchod s rozsáhlou nabídkou kamenných obkladů z betonu, sádry nebo keramzitu. Nabízíme také obklady z přírodního kamene. Spolupracujeme s výrobci Stegu, Incana, Vaspo, Luminta, Magicrete, Wallstone, Wildstone a Cerrad. Nabízíme objemové slevy ke každému nákupu a ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma ...

Truhlářství, dřevovýroba: - zákázková výroba, - renovace bytových interiérů, - průmyslové interiéry, - tradiční a rustikální nábytek.

Práce: -podlahářské -lina a koberce.

Výroba a montáž : - svítidla Výhradní dovozce svítidel EFFETRE Velkoobchod : - zářivkové a stavebnicové systémy - svítidla - interiérová, průmyslová, koupelnová, venkovní, kancelářská - světelné zdroje - elektroinstalační materiál - kabely - vodiče - hromosvody+příslušenství - rozvaděče - jističe - pojistky - domovní ...

Stavební společnost: - pozemní, nadzemní či vodohospodářské stavby - inženýrské sítě