CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Pokládka - koberce Prodej - podlahy Pokládka - podlahy

Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.

Montáž - střechy Dodávka - střechy

Práce: -topenářské -plynoinstalace -vodoinstalace. Instalace: -plyn -ústřední vytápění. Montáž, prodej: -topný (topenářský) materiál. Prodej, servis: -plynospotřebiče THERM, VIADRUS, ODRA, DAKON- celá řada QUANTUM, OP** Valašské Meziříčí-celá řada. Záruční servis kotlů na tuhá paliva řady H*** pro oblast jižní ...

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Výroba, doprava: - beton. Výroba: - betonové zboží. Obchodní činnost.

Revize: -elektrické zařízení -hromosvody. Výroba: -elektromotory -generátory -transformátory.

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Maloobchod, prodej, servis (záruční, pozáruční): -potřeby HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED, FISKARS-lesnické, zahradnické -nářadí motorové pily hobby nářadí sekačky -elektrické -motorové křovinořezy sekery kuchyňské nože (nůž*) zahradní pilky nůžky náhradní díly. Výroba: -klíče (klíčů).

Práce: -malířské -natěračské.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiály pro domovní a bytovou elektroinstalaci -vypínače, spínače, tlačítka, ovladače, zásuvky 230V, anténní, telefonní i datové -instalační a spojovací materiály -kabely CYKY, svítidla a zdroje, jističe -rozvaděče, koncovky, krabice, kabely, osvětlení.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Služby, činnost, projekce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -technické zařízení budov vodoinstalace, kanalizace, plynoinstalace, vytápění, vzduchotechnika -inženýrská činnost.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Prodej, pořez: -truhlářské řezivo -jednoduchý pořez, dvojitý pořez -prkna, hranoly -střešní latě -fošny -ploty -kulacené hrany -plotovky -dřevěné brikety -palivové dřevo -palubka klasik -sušené řeziva -podlahovky

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Montáž všech druhů podlahových krytin, stěrkování, renovace parket, polepení schodů, pokládka dřevotřískových desek.

Firma Mašíček Dalešice s.r.o. se od roku 1992 zabývá pokrývačstvím a klempířstvím. Další činností naší firmy jsou i tesařské práce nebo dovoz a montáž střešních oken, stejně jako zateplení fasád. Nově nabízíme i moderní technologie jako purpanely nebo ekologické technologie – solární panely. Naším nejtradičnějším oborem jsou komplexní dodávky a ...