Pořiďte si dům ze dřeva, ať už to bude srub, roubenka či jiná dřevostavba, jistě oceníte její pozitivní vlastnosti. Pokud sháníte levné celoroční bydlení, pořiďte si mobilní dům, neboli mobilhome, který může sloužit i jako chata nebo zahradní domek.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá stavebními pracemi, dřevostavbami, termofasádami, obklady, SDK, PLP, okny, dveřmi, garážovými vraty, malbami, střechami, renovacemi staveb a bytů, elektro, instalatérskými a topenářskými pracemi? Pak jste na správném místě! Firma Mgr. Jaroslav Ptáček je na trhu již více než 20 let a nabízí ...

Společnost LIFESTYLE - dřevostavby Ostrava, s.r.o. se zabývá kanadskými domy, nízkoenergetickými dřevostavbami a rodinnými domy na klíč.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše stavební projekty, neváhejte a obraťte se na firmu Jakub Musil, která sídlí na adrese Růžená 51. Firma se specializuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce vysoké kvality a za rozumné ceny. Ať už potřebujete novou střechu, opravu střechy, nebo pergolu, firma Jakub Musil vám nabízí ...

Dřevostavby a střechy Táborský se již od roku 1994 zaměřuje na kompletní dodávku a montáž střech. Od roku 2008 se také specializuje na výstavbu nízkoenergetických domů na klíč.

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Truhlářství. Výroba - dveře, vrata - dřevostavby - zahradní nábytek - posedy a přístřešky pro zvěř - orientační tabule pro mapy a cyklostezky.

Tesařství, tesařské práce, tesař Růžička Dřevovýroba. Pila pásová-pořez dřeva, kulatiny. Prodej-řezivo. Půdní vestavba, střešní konstrukce, krovy-systém Knauf. Montáž střešní okna, okno. Výroba dřevěné rodinné domky, dřevěný dům, domy.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Firma - Tesařství - Moravec Roman nabízí komplexní tesařské práce od A do Z. V rámci své činnosti se zabývá montáží krovů, střech, suchých staveb, realizací fasád, dřevostaveb a sádrokartonářských prací. Zajišťuje veškeré služby od projektové dokumentace až po realizaci střech. Působí především v Brně a okolí.

Výroba, práce: -truhlářské -dřevovýroba -výstavba a rekonstrukce střech -výroba pergol

Tesařské práce Montáž - sádrokartonové konstrukce - dřevěné podlahy Výroba a montáž - střešní okna

Firma se zabývá výstavbou na klíč - staví především rodinné domy, ale také chaty, garáže, krytá stání, pergoly, kóje a úložné prostory. realizuje dřevostavby i zděné domy. Provádí rekonstrukce, přístavby rodinných a bytových domů, půdní vestavby.

Quality House s.r.o. je stavební společnost, která se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč. Nabízí komplexní služby od financování, projektování, povolení, realizace až po kolaudaci domů. Firma se zaměřuje na kvalitní a energeticky úsporné dřevostavby, které jsou postaveny z předem vyrobených dřevěných panelů. Tyto panely jsou vyráběny ...

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

Pokud hledáte profesionální a spolehlivou firmu, která se zabývá tesařskou a truhlářskou výrobou, pak je KN PRODUKT spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. KN PRODUKT spol. s r.o. je která působí na trhu od roku 1995. Za tu dobu si vybudovala dobrou pověst a spoustu spokojených zákazníků. KN PRODUKT spol. s r.o. nabízí širokou škálu služeb, ...

Firma Tomáš Malecký provádí veškeré pokrývačské, klempířské a tesařské práce. Zajistíme opravy i celkové rekonstrukce plochých a šikmých střech, pracujeme se všemi druhy střešních krytin. Dále nabízíme výškové práce z lana a shazování sněhu ze střech. Sídlíme v Chomutově. Zakázky realizujeme v Ústeckém, Libereckém, Karlovarském a Středočeském ...

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

Úsporné domy: -ze dřeva, dřevostavba, dřevostavby -rodinné domy na klíč, hrubé stavby -nízkoenergetické dřevostavby a pasívní domy -objekty pro průmysl, sport a další odvětví -dřevěné konstrukce -sádrokartony, zateplení. -projekty rodinných domů. Financování stavby, staveb Návrhy zahrad, zahrady. Dřevěné domy. Kancelář ...

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní - do 5t Výroba - dřevěné výrobky Tesařské práce Klempířské práce Střešní krytiny - pokrývačské práce

AD Decor s.r.o. se zaměřuje na tvorbu architektonických návrhů a realizaci kuchyní, nábytku, pergol a zahradních domků.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Jan Stříteský se zaměřuje na výrobu dřevěného a laminovaného nábytku, na truhlářství, výrobu pergol a přístřešků a postará se také opravy a renovace.

Budování dřevostaveb na míru. Firma řídí a řeší všechny aspekty stavby od projektu až po nastěhování.

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá projekcí a realizací staveb, pak je KODU Marek s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Nabízíme stavby typové i na míru, rodinné domy, přístavby, rekonstrukce a další služby. Stavíme ze dřeva, broušených cihel i porobetonu, v závislosti na vašich přáních a požadavcích. Vlastníme ...