Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Zabýváme se kompletní stavební činností, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Do našeho portfolia patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a také veškeré práce suché výstavby. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, neváhejte se na nás obrátit.
ELITT stavební s.r.o.
Návrh, dodávka, montáž, realizace: -tepelná čerpadla -fotovoltaický systém -teplovzdušné solární panely

Společnost Alva element s.r.o. zajišťuje klientům dodávku a montáž fotovoltaické elektrárny.

Dodávka - technologie pro zpracování surovin a odpadů Poradenství, návrhy, projekce, realizace, dodávka - fotovoltaické elektrárny Výstavba - technologie SYNGAS (termický rozklad uhlí) Výstavba - větrné technologie Výstavba - vodní elektrárny

Návrh, výstavba fotovoltaických elektráren. Poradíme Vám, jaký systém je pro Vás nejlepší. Dotace + poradenství-fotovolaické elektrárny-pro RD.bytové domy, průmyslové a komerční objekty. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký, Moravskoslezský kraj. Zařídíme administrativu spojenou s vyřízením dotace i připojení k distribuční síti.

HD Therm zajišťuje vodoinstalační činnosti - topení, voda, plyn, plynové kotelny, tepelná čerpadla, rekuperace vzduchu

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Poradenství - solární energie Certifikovaná montáž a prodej - solární sestavy a komponenty

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

Roman Ignác se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Firma Timo profistavby s.r.o. se sídlem v Ostravě a bohatými zkušenostmi ve stavební oblasti se zabývá aktivitami spojenými s pozemním stavitelstvím. Realizujeme pasivní, nízkoenergetické domy, zateplení, provětrávané fasády, revitalizace domů i hydroizolace. Provádíme rekonstrukce bytů i koupelen. Těžištěm naší práce v segmentu pozemního ...

Dodávka a montáž: - technické zařízení budov. - vodoinstalace - plynoinstalace - zařizovací předměty (vany, umyvadla, baterie...) - centrální vysávací systémy - solární systémy - ústřední vytápění - podlahové topení - autodoprava do 3, 5t

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Karel Chloupek se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce domů, bytů, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se již více než 15 let zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby. Zájemcům nabízíme také výstavbu zděných domů, ale zabýváme se také revitalizací nejen rodinných, ale i bytových a panelových domů. Pro své ...

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Silnoproudé a slaboproudé instalace, energetika, osvětlení, chytré instalace, fotovoltaika, elektromobilita, průmyslové instalace, automatizace, projekce elektrických zařízení, energetické studie, TZB.

EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Solar Tech Energy s.r.o. je společnost která Vám poskytne komplexní řešení při zřízení fotovoltaické elektrárny. Zajistí Vám financování formou úvěru, zařídí Vám i nabíjecí stanici pro elektromobil.

Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.