Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Stavíme dřevostavby na klíč po celé ČR. Provádíme zateplení bytových a panelových domů a rodinných domků. Dodáváme okna a dveře. DŘEVOSTAVBY rodinných domů, přízemní a patrové rodinné domy: VEXTA vyrábí a staví rodinné domy – na bázi dřevostavby. Realizuje jak vlastní typové domy - přízemní i patrové (katalog rodinných domů na vyžádání ...

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Společnost nabízí výstavba nízkoenergetických domů a nově nízkonákladové dřevostavby. Zaměřujeme se na rodinné domy, přístavby, bytové domy, chaty, střešní nástavby, komerční stavby a menší halové objekty. Používáme stavební systém K-Kontrol. Stavební činnost, stavební firma, rekonstrukce, zateplování budov. Nabízíme: -rodinné domy ...

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Stavební činnost, výstavba: - montované stavby na bázi dřeva - rodinné domy - nebytová výstavba - průmyslové stavby

Stavby: -dřevěné, montované dřevostavby -nízkoenergetické -ekologické. Služby: -typové projekty rodinných domů. Výrobní areál firmy: Hrotovická - Průmyslová zóna.

Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

Dřevostavby Avanta systeme: -montovaný systém dřevostaveb -nízkoenergetické stavby, domy. Služby: -výběr pozemků -projektování -financování -individuální výstavba. Realizace: -rodinné domy -bytové domy -administrativní budovy a haly.

Výroba - montované nízkoenergetické domy - nízkoenergetické dřevostavby

VOLTECO s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy - přístřešky pro auta, zábradlí, skleníky, akustické panely, komponenty a mnoho dalšího.

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

TEDOM energie s.r.o. se zaměřuje na dodávku plynu, elektřiny, fotovoltaiky a na další služby týkající se energií.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Projekty elektro Elektroprojekce Projekční činnost v oboru elektro Vedení NN a VN Trafostanice Přípojky NN a VN Fotovoltaické elektrárny Veřejné osvětlení Optické kabely

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

ALLSTAV CZ s.r.o. se zaměřuje na návrhy, projektování a realizaci nízkoenergetických domů.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.