Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Zabýváme se kompletní stavební činností, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Do našeho portfolia patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a také veškeré práce suché výstavby. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, neváhejte se na nás obrátit.
ELITT stavební s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Výroba: -instalace fotovoltaických elektráren na rodinné domky, velké užitkové objekty i na volné pozemky. Hlavní adresa: Karlovo nám. 319/3 PSČ 12800 Praha 2

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Specializujeme se na fotovoltaické elektrárny na klíč, včetně vyřízení dotace. Dále nabízíme instalaci a servis klimatizací a tepelných čerpadel, elektroinstalace a zabezpečení budov. Samozřejmý je i servis pro všechny zastupované značky.

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Prodej, montáž - solární panely a systémy.

Investor a provozovatel fotovoltaických elektráren. Realizace FVE pro rodinné domy, bytové domy, výrobní, obchodní či skladovací objekty, zemědělské stavby, sportovní zařízení apod.

Rodinná firma BEHOS CZ s.r.o. se již od roku 1997 zabývá komplexní stavební činností, a to především stavbou domů, či bytů na klíč. V oblasti pozemního stavitelství máme cenné zkušenosti s generální dodávkou staveb, ale i s rekonstrukcemi, zateplením objektů, výkopovými pracemi, či drobnými instalatérskými pracemi. Dále také s inženýrskými ...

Společnost SOLARY VM s.r.o. realizuje montáže solárních panelů v oblasti Vysočina a v Jihomoravském kraji.

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

HP service s.r.o. se zaměřuje na dodávku fotovoltaických systémů, opravy elektroniky a na poradenskou činnost v oblasti energetiky.

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

Jsme stavební společnost, zabývající se především výstavbou rodinných domů na klíč. V oblasti stavebnictví nabízíme dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy, které díky své konstrukci zajistí úspory energie na vytápění a již nebudou zatěžovat vaši peněženku a rodinný rozpočet.

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektování a realizace -vodovody, kanalizace, čistírna odpadních vod -provozování: -čističky -vodovody -kanalizace.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

VSV Tech s.r.o. se zaměřuje na návrh, instalaci a připojení fotovoltaických elektráren pro optimalizaci nákladů na energie.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

Společnost CANABA a.s. je stavební firma, zajišťuje výstavbu nízkoenergetických montovaných masivních rodinných domů na klíč.