Ekologické pasivní domy mohou mít podobu bungalovů, rodinných domů, dvoupodlažních domů nebo takzvaných dvojdomů. Je možné si je nechat vyrobit nebo koupit na klíč. Ekologické neboli pasivní domy jsou šetrné nejen k přírodě, ale i k našim peněženkám.

Výroba,prodej,montáž: -plastové bazény se zárukou 10 let*. Stavební práce: -stavby domů-kompletní dodávky včetně projektové činnosti -inženýrská činnost včetně poradenství -krby a krbové vložky-návrhy a realizace -návrhy a realizace zahrad rodinných domů-úpravy -speciální plastové zateplovací systémy -DECEUNINCK.

Rodinné domky JANSEN: -projekce -výstavba (zděné i montované).

Služby: -realitní služby -výstavba nového bydlení-byty,rodinné domy -zajištění RD na klíč -stavební parcely -klientský servis -zajištění financování -hypoteční úvěry -stavební úvěry.

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Stavební firma: -stavební práce -stavby na klíč -bytová výstavba -průmyslové stavby.

Služby: -novostavby,nové rodinné domy -stavební práce -stavby a rekonstrukce -bytové objekty,rekreační objekty, občanské stavby -sanační omítkové systémy -BAUREX,SCHWENK,HASIT -fasádní barvy -HASIT,TEX-COLOR -půdní vestavby -sádrokartony,klasické stavby -opravy historických objektů -interiéry,exteriéry -statické ...

Stavby: -inženýring a výstavba zařízení pro zahraniční investory -inženýrské stavby včetně technické vybavenosti -průmyslové stavby, haly, sklady -bytové a občanské stavby -rodinné domy na klíč -dopravní stavby -kompletní dodávky staveb -zádlažby vnitřní i vnější -strojní pokládka -zateplování budov -zemní práce-UNC ...

Stavební firma: -stavby na klíč -bytové, občanské, průmyslové, zemědělské -stavby vodohospodářské -zemní práce. Doprava: -nákladní.

Projekce, inženýring. Stavby na klíč. Rekonstrukce. Autodoprava: -nákladní Práce: -montáž keramických obkladů a dlažeb -strojní betonové podlahy -zemní práce. -řezání betonu.