Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Služby: -stavební činnost -projektová činnost.

Firma Vladimír Pech - pila a elektrárna Krkavec se zabývá dřevařskou výrobou a zpracováním dřeva. V našem sortimentu naleznete stavební a truhlářské řezivo, trámy, prkna, hranoly či paletové přířezy. Sídlíme ve městě Veselí nad Lužnicí, okres Tábor. Pila, pilařská výroba: - zpracování dřeva - pořez kulatiny - stavební a truhlářské řezivo - ...

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Stavební firma: - nízkoenergetické a pasivní domy.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Stavební společnost, výstavba: -rodinné domy -pasivní rodinné domy

Dodávka, montáž: -fotovoltaické elektrárny

Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů na klíč. Projekční činnost.

Vývoj a výroba vysokofrekvenčních zařízení a technologie pro přenos televizního signálu. Projekce, montáž a údržba - místní rozhlas - fotovoltaické elektrárny - monitorovací systémy

Stavba, montáž: -fotovoltaické elektrárny -solární ohřev vody Internetový obchod: -komponenty fotovoltaických systémů -fotovoltaické panely -solární regulátory

Stavba, výstavba, výroba, montáž: -dřevostavby -nízkoenergetické stavby

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy. Zaručujeme rychlou výstavbu a kvalitní výsledek.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Dodávka, e - shop a montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektroinstalační práce Dodávka, e-shop a montáž - fotovoltaické elektrárny Dodávka a montáž - topné systémy E-shop - centrální vysavače - fotovoltaické elektrárny - LED svítidla - zabezpečení objektů

Distribuce: - elektrická energie Projekce: - fotovoltaické systémy

Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Ekologické stavby a dřevostavby. Služby: -tesařství -dřevostavby -ekostavby -stavby s využitím alternativních metod -rekonstrukce památkových objektů -krovy na kostelech, ostatních stavbách -rámové konstrukce. Dřevostavby zateplené slámou.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Výroba, prodej, montáž: -nízkoenergetické montované domy.

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.