Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Stavební firma: -dopravní stavby -pozemní stavby -úpravy vodotečí (opěrné zdi, regulace řečišť) -ekologické stavby -hydroizolace plochých střech foliemi a asfaltovými pásy -izolace proti zemní vlhkosti, izolace skládek -sanační práce.

Stavební a developerská činnost: -developerské projekty -novostavby -rekonstrukce, hrubé stavby, RD na klíč -montované nízkoenergetické domy.

Dodáváme: -fotovoltaické elektrárny -solární panely -měniče napětí -monitoring systému -montážní konstrukce.

Realizace developerských projektů výstavby nízkoenergetických budov ze stavebního systému IZOBLOK.

Technickobezpečnostní dohled (TBD) nad vodními díly a zpracování posudků. Další služby: -zpracování manipulačních a provozních řádů, vodohospodářských a ekologických studií a povodňových plánů ve stavebnictví -poradenství v oboru vodohospodářských staveb včetně staveb ekologických, projektová činnost ve výstavbě ...

Zpracování - lamináty pro větrné elektrárny Výroba - komponenty pro větrné elektrárny

Servis ropná úložiště a kanalizace: -tlakové čištění -propařování kanalizační rozvody, nádrže -kamerová prohlídka se záznamemem -odvoz kalů, kaly, nebezpečné odpady -čištění: -silniční vpusti, vpustě -mycích linek, mycí linka, linky -vodotěsnostní zkoušky jímek, jímka, a kanalizací -detektoskopie.

Veškeré stavební práce: -rodinné domky -průmyslové objekty -opravy a rekonstrukce -sanace vlhkého zdiva -roztírané omítky -zateplovací fasádní systémy. Práce pokrývačské včetně BRAMAC. Hydroizolace a zateplení vodorovných střech. Pokládka: -dlažba -obklady. Montáž: -střešní okna -krovy.

Stavební práce, stavební fima, zednické a obkladačské práce. Výstavba, rekonstukce, modernizace.

Stavební činnost, stavitelství, stavební práce. Výstavba domů, rodinné domy, dům, a zateplování fasád, fasády. Pokládka, pokládání dlažeb a obkladů, dlažba a obklady.

Provádíme zateplování fasád, nabízíme veškeré stavební a zednické práce, zdění, omítání, betonování a obkládání. Zateplování fasád, veškeré stavební a zednické práce, rekonstrukce objektů, zdění, omítky, betony, obklady, dlažby, zateplování budov, půdní vestavby, rekonstrukce bytového jádra, koupelen, koupelny, kuchyně, rodinné domy, výstavba ...

Stavby na klíč. Provádění: -obklady -dlažba. Práce: -klempířské -pokrývačské -kompresorem -truhlářské.

Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Služby: -dodávky staveb a interiérů na klíč -inženýrská činnost -zpracování projektové dokumentace staveb a interiérů -zpracování studií -zadání staveb. Velkoobchod: -proutěné zboží -prostírání -rohože z přírodních materiálů.

Stavební společnost: -stavby na klíč -oprava budov -údržba bytových fondů -zednické a obkladačské práce -výstavba a rekonstrukce bytů -zhotovení fasád vč.nátěrů -rekonstrukce půdních prostor -poradenská služba vč.rozpočtu -demoliční práce.

Realizace interiérů,interiér -přestavby,přestavba,výstavba bytových jader,bytová jádra -rekonstrukce staveb,stavby,stavba -rekonstrukce koupelen,koupelna -prodej,montáž,realizace krbů,krby,krb, krbová kamna,krbové vložky,krbové stavebnice. Prodej,maloobchod,velkoobchod: -keramické obklady a dlažby,dlažba -české značky ...

Prodej a montáž - satelitní zařízení Prodej - spotřební elektronika Dodávka a montáž - větrné elektrárny do 30kW

Stavební firma, stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Rekonstrukce,modernizace. Sádrokartony, zateplovací práce. Zateplení budov,fasády, suché stavby. Novostavby,stavba rodinné domy,domů.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství, zednické práce, zedník, obklady, fasády, zámkové dlažby, kompletní rekonstrukce domů, výstavba domů.

Dodávka, plánování, montáž financování: - fotovoltaické moduly, střídače, konstrukce - solární balíčky s možností vlastní montáže - ostrovní systémy

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2008, 14001:2004, OHSAS 18001:2008. Prodej, pronájem, služby: -domy, dům, byty, zahrady, chaty, pozemky. Práce: -provádění stavby, jejich změn a odstraňování -přípravné práce pro stavby -inženýrská činnost v investiční výstavbě -pasivní domy -truhlářství -finanční ...

Výroba, dodávky, montáž: -energetické a vodárenské zařízení.