Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
Zabýváme se kompletní stavební činností, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Do našeho portfolia patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a také veškeré práce suché výstavby. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, neváhejte se na nás obrátit.
ELITT stavební s.r.o.
Výroba, prodej, projekce, návrhy, montáž, servis, oprava: -solární systémy -solární ohřev -solární kolektory (SP**95, FK**7000 GREENHEAT) -solární kolektor vakuový (GREENPIPE VACUUM CPP 12, 16) -řídící systémy SOLAR POWER (HANAZEDER ELECTRONICS) -akumulační nádrže SOLARTANK -solární bojler pro ohřev teplé vody -solární čerpadlové ...

Výroba: -malé větrné elektrárny.

Naše firma se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů a dřevostaveb na klíč. Veškeré detaily stavby s Vámi probere naše projekční kancelář. A pokud Vás trápí nedostatek financí, pak nevěšte hlavu, náš finanční poradce Vám pomůže s tím nejvýhodnějším výběrem půjčky. Reagujeme velmi pružně na všechny požadavky klienta. Pokrýváme poptávky na zmíněné ...

ATERNA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, fotovoltaické elektrárny, chytré elektroinstalace, návrh a realizaci osvětlení.

Dodáváme fotovoltaické elektrárny: bez akumulace, s bateriemi, dobíjecími stanicemi i tepelným čerpadlem. Vyřídíme za Vás dotace, zajistíme financování úvěrem či hypotékou pro FVE na rodinný dům, pro obec i pro firmu. Nabízíme Vám instalaci fotovoltaiky na klíč, ovládaní aplikací a 30 let zkušeností.

Firma FVE POWER s.r.o. realizují instalace fotovoltaických elektráren a klimatizací.

Společnost SunTech Energy, s.r.o. provádí projekty a realizace fotovoltaických elektráren.

Firma SENERGY s.r.o. zabezpečují fotovoltaiku, včetně dotací.

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

Alpha Solar systems s.r.o. se zaměřuje na obnovitelné zdroje energie, fotovoltaiku a tepelné čerpadla.

Architektonický návrh, dodávka na klíč prodej, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasivní stavby a interiéry -hrubé stavby ze stavebního systému VELOX -základy, nosné obvodové zdivo, nosné příčky, stropy, věnce, opěrné zdi, protihlukové stěny, hotová bednění, nástavby pro rekonstrukce -zateplení - fasády, podkroví ...

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Silnoproudé a slaboproudé instalace, energetika, osvětlení, chytré instalace, fotovoltaika, elektromobilita, průmyslové instalace, automatizace, projekce elektrických zařízení, energetické studie, TZB.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Výroba, instalace solární kolektory. Montáž solární systémy pro ohřev vody, bazénů a vytápění budov. Velkoobchod a maloobchod se solárními kolektory a všemi komponenty solárních systémů. Solární zásobníky, akumulační nádrže, bojlery, výměníky, řídící systémy, sluneční kolektory, sluneční solární energie, solární články. Projektová příprava a ...

Krannich Solar s.r.o.distribuuje veškeré komponenty solárních panelů, poskytují veškerá poradenství, konstrukce i kabeláže pro fotovoltaické elektrárny. Pro klienty umožňují semináře a webináře z hlediska voltaiky a veškerých solárních produktů.

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.

Výstavba a provozování fotovoltaických elektráren na střechách rodinných domů a dalších plochách. Pronajímáme si plochy pro provoz fotovoltaiky, kterou pak můžeme vlastníkům plochy odprodat.

Firma se specializací na realizaci fotovoltaických elektráren na klíč, tepelných čerpadel, elektro dobíjecích stanic. pomoc se získáním dotací.

BK Instal s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a kotlů.

Elektro činnosti: -výroba kompenzačních rozváděčů -realizace kioskových trafostanic -výstavba fotovoltaických elektráren -provoz a údržba fotovoltaických elektráren -elektrické vybavení -mechanické vybavení.