Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Stavební činnost, projekce, příprava, rekonstrukce, sanace, oprava, stavba: -pozemní stavby: -občanské stavby, domky na klíč -bytová výstavba, rodinné domy -nástavby bytových domů -banky, hotely, administrativní budovy -školy, zdravotnictví -památkově chráněné a historické objekty -průmyslové haly -čerpací stanice ...

Projekce, architektonická činnost, stavební činnost: -výstavba rodinné domy -individuální zástavba.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Dodavatel montovaných rodinných domků z ekologických materiálů.

Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Dodávky a realizace: - solární systémy pro ohřev teplé vody, vytápění, ohřev bazénů - fotovoltaické články - dodávky technologií, konzultace a poradenství, využití sluneční energie, ohřev TUV, bazénů a přitápění.

Práce: -stavitelství -zednické.

Stavební společnost. Stavby rodinných domů. Rekonstrukce a přestavby se zajištěním veškerých stavebních prací. Pozemní a výkopové práce.

Výstavba a projekce dřevostaveb sloupkových, roubených a srubových konstrukcí. Slaměné domy. Tesařské a pokrývačské práce Realizace zatravněných střech. Pergoly, altánky a stání pro auta. Vnitřní i venkovní hliněné omítky.

Správa, servis, monitoring: - fotovoltaická elektrárna.

Činnost: - realizace staveb - projekce staveb - realizace energetických staveb - architektonická kancelář.

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Ensin - katalogové nízkoenergetické a pasivní rodinné domy vlastní produkce - vypracování individuálních projektů - energetické poradentsví, zpracování energetických posudků a štítků - projekty pro dotace v oblasti úspor energií.

Prodej, instalace a servis veškerého sortimentu Cankař-Atmos. Nabídka kotlů. Prodej, instalace solárních panelů a systémů.

Obnovitelné zdroje. Obchodní zastoupení pro ČR a SR. Výrobce větrných elektráren VESTAS (Dánsko). Poradenství, projekt, dodávka na klíč: -pomoc při výběru technologie -komplexní servis -větrné elektrárny VESTAS Základní výrobní řada: -větrná elektrárna -V52-850 kW -V80-2, 0 MW -V90-1, 8 MW a 2, 0 MW -V112-3, 0 MW.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Služby: alternativní energie fotovoltaické elektrárny audit elektráren

Výhradní zástupce systému Wolf-Thermo-Module a Lüfta pro ČR. U nás již od roku 2006. Profesionální systém pro stavbu pasivních a nízkoenergetických domů.

Poradenství, dodávky-ochrana životního prostředí. Vodohospodářská zařízení: -finanční inženýrská činnost -zpracování finančních projektů. Čistírny odpadních vod: -studie a projektová dokumentace nových -dodávky technologických částí -optimalizace provozu stávajících -hodnocení zkušebních provozů -zpracování provozní dokumentace ...

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Stavební firma. Stavební činnost: -výstavba -rekonstrukce bytové výstavby -opravy bytů.

Provoz, servis: -vodní elektrárna Zprostředkovatelská činnost. Poradenská, konzultační činnost v oboru malé vodní elektrárny.

Elektroinstalační práce: -elektromontáže instalací -opravy stávajících instalací -výměna zásuvek, vypínačů, svítidel, lustrů -rozvody televizních, satelitních signálů po bytě nebo domku. Zabezpečení domků nebo bytů. Rekonstrukce bytových jader na klíč. Výstavba nízkoenergetických pasivních RD ze dřeva, vysoká tepelná izolace, bydlíte do ...

Obnovitelné zdroje energie OZE, poradenství, investice, projekty. Realizace, výstavba: -fotovoltaické elektrárny FVE na střechy továren, hotelů, farem, kancelářských budov, rodinných domů, na nezemědělské půdě. Kompletní řízení výstavby Bioplynových elektráren (BioE). Malé vodní elektrárny (MVE). Služby: -kompletní projektová ...

Prodej, e-shop: -ekodrogerie -bio-koše, sáčky -čerpadla 12V, 24V -ekologické toalety -fotovoltaika + příslušenství osvětlení LED -rekuperace, výměníky -saunová kamna -separační toalety -sluneční vařiče -solární systémy -úsporné el. spotřebiče.