Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
GOJAS alfa s.r.o. je stavební firma, která nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví, elektroinstalace, fotovoltaiky a hromosvodů. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný tým odborníků, kteří zaručují kvalitní a spolehlivou realizaci vašich projektů. Společnost se zaměřuje na stavbu a rekonstrukci rodinných domů, ...

Firma Arpex Morava s.r.o. poskytuje komplexní elektro a energo služby. Zaměřuje se na elektroinstalace, správu místních sítí a servis veřejného osvětlení. Nejen pro firmy, ale také pro širokou veřejnost nabízí montáž, opravy a servis energetických rozvodů, požární signalizace a energetických rozvodů včetně projekce a revize ...

Společnost ETCON Energo s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na fotovoltaické elektrárny na klíč do rodinných či obytných domů. Fotovoltaiku realizujeme pomocí solárních panelů včetně zajištění dotace v rámci Nová zelená Úsporám. Zaměřujeme se také na zabezpečovací systémy Jablotron a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Společnost MARADA WIND POWER s.r.o. zajišťuje realizaci střech, světlíků, pláště budov, větrné elektrárny.

Instalace fotovoltaické elektrárny splňující veškeré technické požadavky Nové zelené úsporám, nadstandardní záruční i pozáruční servis.

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Realizace a stavba - nízkoenergetické domy

Společnost INTOZA s.r.o. Ostrava dlouhodobě působí v oblasti stavby nízkoenergetických a pasivních administrativních domů s nízkými provozními náklady. Zákazníkům poskytuje komplexní realizace a revitalizace staveb za účelem snížení nákladů na vytápění, zateplení, chlazení, ohřev vody a osvětlení. Středisko Vzduchotechniky a klimatizace navrhne ...

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Prodej, montáž - solární panely a systémy.

Stavební činnost: -práce na klíč -rekonstrukce domů, budov, objektů -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkové dlažby -betonové palisády -klempířské práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis: - solární zařízení, solární systémy, sluneční kolektory - tepelná čerpadla - topenářské zařízení - klimatizace: - VRV systémy - splitové - nástěnné, multisplitové - kazetové - podstropní - parapetní - kanálové - okenní - mobilní - vzduchotechnika - vodovodní zařízení.

Společnost GREENCZECH ENERGY s.r.o. se specializuje na realizaci fotovoltaické elektrárny na klíč. Od dodávky až po vyřízení dotace.

Jsme stavební společnost, zabývající se především výstavbou rodinných domů na klíč. V oblasti stavebnictví nabízíme dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy, které díky své konstrukci zajistí úspory energie na vytápění a již nebudou zatěžovat vaši peněženku a rodinný rozpočet.

Placky na střechy zajišťují prodej, montáž a servis fotovoltaiky. tepelných čerpadel, sjednání dotací.

Společnost CANABA a.s. je stavební firma, zajišťuje výstavbu nízkoenergetických montovaných masivních rodinných domů na klíč.

Instalujeme fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a bytové jednotky. Rychlá a profesionální instalace, poradenství a servis.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů na klíč - klempířské, zámečnické, malířské práce - zateplování fasád.

Společnost RAMARO Solar, spol. s r.o. se zabývá fotovoltaikou, energeticky úspornými řešeními a nabíjecími stanicemi elektromobilů.

Jsme stavební firma, která zahájila svou činnost v roce 1999 se specializací na úsporu energií budov, obnovitelné zdroje, systémy větrání budov, vzduchotechniku a rekuperaci.

Projekty, výstavba: - fotovoltaické elektrárny.

Poradenství: - v oblasti úspor energií, - využití netradičních, alternativních, obnovitelných energií. Projekce, montáž, servis: - sluneční kolektory - solární zařízení pro ohřev vody, bazénů, přitápění a technologické ohřevy. Velkoobchod: - solární technika.

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Stavební firma - domy na klíč - izolace - fasády - kompletní rekonstrukce - topení, vodoinstalace. Možnost splátek. Záruka až 5 let - domy na klíč až 10 let.