Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

ELITT stavební s.r.o.
Zabýváme se kompletní stavební činností, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Do našeho portfolia patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a také veškeré práce suché výstavby. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, neváhejte se na nás obrátit.
ELITT stavební s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Stavební firma, výstavba: - zateplování foukanou izolací CLIMATIZER PLUS - nízkoenergetické rodinné domy - nebytové prostory - rekonstrukce interiéru. Výroba: - recyklovaný stavební materiál Flexibuild.

VOLTECO s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy - přístřešky pro auta, zábradlí, skleníky, akustické panely, komponenty a mnoho dalšího.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

FVA Solar s.r.o. dodává fotovoltaické elektrárny na klíč. Pomůžeme se získáním státní dotace pro realizaci fotovoltaiky. Poskytujeme také záruční a pozáruční servis námi instalované fotovoltaické elektrárny. Poskytujeme také energetické poradenství, kdy Vám pomůžeme s výkupem přebytků z Vaší elektrárny.

Radovan Galmus realizuje: - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - videotelefony - systémy pro kontrolu vstupu - fotovoltaické elektrárny - inteligentní elektroinstalace

Sun Riders s.r.o. se specializuje na instalaci fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Postarají se Vám o vyřízení dotace a zajistí poprodejní servis.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

Jsme malá rodinná firma zabývající se projektováním a stavbou nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb.

Výroba: -krovy -garážové přístřešky - zahradní terasy -pergoly -altány Stavba, výstavba: -nízkoenergetické domy

Realizace, výstavby a rekonstrukce na klíč v oblasti energetiky a alternativních zdrojů energií. Velkoobchodní prodej LED svítidel značky XENIUM®

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické domy Práce: -pokrývačské Služby: -projekční činnost

Firma MEROPS spol. s r.o. se sídlem v okrese Karviná se zabývá výrobou plastových a hliníkových oken a dveří a solárních systémů. V rámci naší činnosti nabízíme výrobu plastových a hliníkových oken, vstupních a balkónových dveří a prosklených stěn. Součástí celkových dodávek je také nabídka kompletní stínící interiérové i exteriérové techniky. Na ...

Výstavba ekonomicky úsporných rodinných domů na klíč. Dřevostavby - dokočení domu do 3 měsíců. Stavba stylových roubených a srubových domů. Zdravé bydlení, kvalitní domy za rozumnou cenu.

Služby: - elektroinstalace - realizace fotovoltaické elektrárny - domovní a průmyslová automatizace - projekční činnost - výroba rozvaděčů - revize elektro

Stavba, výstavba: -úsporné rodinné domy

Výstavba: - nízkoenergetické rodinné domy - montované dřevostavby

Mobilní solární elektrárny - výroba, dodání. Zajištění elektrické energie.

Jsme sehraný tým architektů, projektantů, energetických specialistů a stavařů. Díky tomu vám poskytujeme komplexní služby od návrhu přes projekci až po kompletní realizaci stavby.

Výstavba rodinných domů: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - domy na klíč - pasivní domy - projektování staveb - projektování a výstavba výrobních hal

Výroba, dodávka, prodej: - hybridní solární elektrárny od roku 1999 - bateriová úložiště elektřiny