Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
VR OZE systems s.r.o. se zaměřuje na řešení na míru, dodávku a instalaci solárních elektráren a fotovoltaiky.

SUNGRID a.s. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren na klíč pro rodinné i bytové domy.

Vevynet, s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž fotovoltaických elektráren.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Ondřej Meixner se zaměřuje na rozvody topení, vody, plynu, solární systémy a provádí montáž kotlů a topení.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Výstavba pasivních a nízkonákladových domů ze systémů VELOX a NATURBLOCK, výstavba domů už od milionu včetně spodní stavby. Veškeré práce ve stavebnictví.

Realizace - fotovoltaické elektrárny Realizace - malé větrné elektrárny Realizace - malé vodní elektrárny

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.

Činnost - elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Výstavba, montáž, servis - sluneční elektrárny - fotovoltaické systémy.

Zdené domy. Dřevostavby, nízkoenergetické domy. Montované haly. Základové desky. Přestavby, rekonstrukce.

Elektromontážní práce Projekce a realizace - fotovoltaické elektrárny

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Realizujeme nízkoenergetické rodinné domy - dřevostavby - montované rodinné domy na klíč. Jedná se o nízkoenergetické domy. Rychlá výstavba, přírodní materiály.

Projekce, realizace: - fotovoltaické solární systémy.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Výstavba, výroba, dodávka, servis, rekonstrukce: - vodohospodářské a ekologické zařízení - čističky komunálních odpadních vod - biologické čistírny, neutralizační stanice průmyslových odpadních vod - čistírny a zpracování zemědělských odpadních vod - úpravny vod - malé vodní elektrárny - čerpací stanice - umývárny aut i jiných ...

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavby - výstavby rodinných a bytových domů - pronájem stavebních zařízení.

Společnost KONEX ENERGY s.r.o. je stabilní tuzemská firma s desetiletou tradicí na trhu se solární technikou. Poskytujeme komplexní služby ve využívání sluneční energie k získávání tepla a elektrické energie. Realizace: - solární termické systémy - fotovoltaické systémy. Prodej: - sluneční kolektory - solární komponenty - fotovoltaické ...

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Výroba konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny - hliníkové střešní konstrukce - pozemní ocelové a hliníkové konstrukce - solární panely - fotovoltaické měniče.

Provádíme kompletní stavebně montážní práce. Stavby, opravy a defekty domů, rekonstrukce, dlažby, stavby plotů, projektové dokumentace, stavební poradenství. Vaše starosti odborně vyřešíme k Vaší spokojenosti. Kvalitní práce a jednání na profesionální úrovni. Výhodné ceny z naší výroby. Volejte pro jakékoliv požadavky na telefon: Telefon: ...

Prodej, e-shop - kotle, tepelná čerpadla, solární systémy.

Projektování, výstavba a provozování FVE - fotovoltaické elektrárny Chválkovice.