Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Prodej a montáž: - ekologické topné systémy.

Naše společnost Santo Stav s.r.o působí na českém trhu již od roku 1997. Zabýváme se realitní činnosti, výstavbou rodinných domku, obchodních ploch, kanceláří a bytů. Naším cílem je vytvářet plochy pro bydlení a podnikání s tím, že chceme vyhovět představám potenciálních zákazníků. Naš mladý, flexibilní a energicky kolektiv je vždy připraven vyjít ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - vzduchotechnika a klimatizace.

Montáž: -voda -topení -plyn -tepelná čerpadla -solární kolektory.

Energie ze slunce. Výroba, projekce, prodej, montáž, servis: -horkovzdušný sluneční kolektor SANY -sluneční kolektory -solární kolektory -fotovoltaické moduly -tepelná čerpadla -ohřev teplé užitkové vody -ohřevy bazénů -vytápění domů (objektů) -výroba elektrické energie -dvanáctivoltové (12V) spotřebiče na energii ze slunce a ...

Firma Evis 28, s.r.o. je provozovatelem serveru Česká solární a poskytuje následující služby v oblasti fotovoltaických - solárních systémů: - posouzení možnosti realizace Vaší budoucí solární elektrárny - měření osvitu v místě montáže - projektová dokumentace - vyřízení všech povolení a přihlášek - vyřízení případných státních nebo ...

Provádíme: - stavby na klíč - zateplovací systémy - zednické práce.

Zabýváme se dodávkami a výstavbou elektráren z obnovitelných zdrojů energie pro domácnosti i firmy. Provádíme projekci a realizace elektrozařízení a elektroinstalací. Realizujeme přestavby a rekonstrukce elektrických zařízení NN i VN.

Nabízíme: - novinku na trhu v oblasti výstavby rodinných domů s a to stavebnicový systém zateplovací stavební blok - snadný způsob výstavby a velice příznivá cena v porovnání s ostatními stavebními materiály.

Malá vodní elektrárna. Výroba: -energie.

Služby: -solární ohřev vody a vytápění pro RD i firmy, tepelná čerpadla -montáž na klíč, prodej, servis, poradenství.

Stavební firma: - stavby na klíč - půdní vestavby - zateplování objektů - fasády - vodohospodářské stavby.

Stavební firma. Zajišťujeme: - výroba a montáž rodinných domů - výroba palety, stavební řezivo.

Naše služby: - projektová činnost - provádění staveb - interiéry na klíč - odborné vedení staveb - autorizované technické zprávy - soudně znalecké posudky.

Stavby rodinných domů, bytových domů a garáží.

Stavební firma: - rekonstrukce - novostavby.

Stavební a obchodní společnost zabývající se výstavbou a prodejem rodinných domů. Nabízíme veškerá řemesla týkající se staveb.

Dřevostavby - dřevokonstrukce - pergoly - garážové stání - lepené dřevěné konstrukce Truhlářství Komíny Realizace - solární elektrárny Demolice - střechy - dřevokonstrukce Klempířské práce Střechy na klíč - pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Výstavba: - rodinné domy na klíč - zajištění projektové dokumentace a stavebního povolení - inženýrská činnost.

Výstavba suchých a inženýrských staveb.

Stavba, rekonstrukce: - rodinné domy - stavby na klíč - půdní vestavby. Projekty rodinných domů. Demolice, zemní práce, terénní, zahradnické práce.

Výstavba rodinných a bytových domů, průmyslových objektů, včetně zateplování, asanačních prací. Specializujeme se na nízkoenergetické stavby, použití materiálu izoblok systému morfico, provádíme i dřevostavby, projektování a projektovou dokumentaci.

Poradenství, projekty, zprovoznění a servis - solární elektrárny