Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

ELITT stavební s.r.o.
Zabýváme se kompletní stavební činností, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Do našeho portfolia patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce, zateplování, zemní práce a také veškeré práce suché výstavby. Pokud se chystáte stavět nebo rekonstruovat, neváhejte se na nás obrátit.
ELITT stavební s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Společnost SOLARY VM s.r.o. realizuje montáže solárních panelů v oblasti Vysočina a v Jihomoravském kraji.

HP service s.r.o. se zaměřuje na dodávku fotovoltaických systémů, opravy elektroniky a na poradenskou činnost v oblasti energetiky.

Společnost Třebíčská stavební provádí komplexní stavební práce v oblasti pozemního stavitelství - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, ale i občanských, průmyslových, podnikatelských staveb. Dále zajistíme tyto služby - zemní práce, zateplování budov, výroba ocelových a Al. konstrukcí, výroba CNG a LPG stanic. Také se zaměřujeme na ...

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektování a realizace -vodovody, kanalizace, čistírna odpadních vod -provozování: -čističky -vodovody -kanalizace.

VSV Tech s.r.o. se zaměřuje na návrh, instalaci a připojení fotovoltaických elektráren pro optimalizaci nákladů na energie.

Elektro Stehlík s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, revize a montáž hromosvodů a fotovoltaických elektráren.

LightSolar s.r.o. se zaměřují na projektovou činnost, dodávku, montáž, servis a údržbu fotovoltaických elektráren.

Práce: -pasivní domy -nízkoenergetické domy -zděné domy -rekonstrukce domů a bytů -veřejné zakázky.

Dodávka a montáž: - technické zařízení budov. - vodoinstalace - plynoinstalace - zařizovací předměty (vany, umyvadla, baterie...) - centrální vysávací systémy - solární systémy - ústřední vytápění - podlahové topení - autodoprava do 3, 5t

Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se již více než 15 let zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby. Zájemcům nabízíme také výstavbu zděných domů, ale zabýváme se také revitalizací nejen rodinných, ale i bytových a panelových domů. Pro své ...

EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.

Projekce, montáž, oprava, servis: -fotovoltaické panely -větrné elektrárny -solární regulátory -solární baterie -měniče napětí

Realizace fotovoltaických elektráren na klíč. Fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy a firmy. Prodej: -elektrokola, skládací elektrokolo -elektrovozíky, elektrokoloběžka.

Naše stavební firma provádí veškeré stavební práce. Realizujeme novostavby, dřevostavby, ekopanely, pasivní domy, nízkoenergetické domy. Provádíme rekonstrukce domů, budov, staveb. Realizace, rekonstrukce koupelen, bytových jader. Navrhujeme koupelny, rekonstrukci ve 3D, vybereme zařízení za rozumné ceny, vytvoříme cenovou nabídku. Klasické ...

Stavby: -dřevěné, montované dřevostavby -nízkoenergetické -ekologické. Služby: -typové projekty rodinných domů. Výrobní areál firmy: Hrotovická - Průmyslová zóna.

Solaris Expert Original s.r.o. komplexní energetická řešení pro domy, bytová družstva, firmy, obce a města.

Havel elektro s.r.o. je společností, která se již 25let stará o dodání, montáž a vyřízení dotací na fotovoltaickou elektrárnu.

Optimal-Powerenergy, a.s. je společností, která pomocí voltaických zařízení využívá slunce jako zdroj energie. Vypracují Vám kompletní analýzu, on-line monitoring elektrárny.

Návrhy a výstavba fotovoltaických elektráren

Velkoobchod, maloobchod: -plastové potrubní systémy a příslušenství -PVC-U trubky, tvarovky a armatury -PE trubky a tvarovky, svěrné tvarovky -PP závitové tvarovky, komponenty pro zavlažování -Automatické závlahové systémy-návrhy, realizace, servis Poradenská činnost v oblasti plastových potrubních systémů.

Stavby, práce: -průmyslové a inženýrské stavitelství -občanské budovy -budovy pro bydlení -rekonstrukce památkově chráněných objektů -nízko energetické domy

Služby: -stavební práce celků na klíč -rekonstrukce, opravy -inženýrské sítě -zateplování rodinné domy -barvení fasád, dodávka barev -doprava sklápěcí vozy. -zemní práce. Činnost: -reklamní -propagační.