Solinstal s.r.o.

Ekologické stavby zahrnují výstavbu ekologických, neboli pasivních rodinných domů, výstavbu firemních budov, soukromých objektů nebo třeba chat. Ekologicky, tedy s ohledem k přírodě a na peněženku lze v dnešní době postavit téměř jakýkoliv objekt.

PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Jsme specialisté na fotovoltaiku pro rodinné domy i firemní objekty. S naší fotovoltaickou elektrárnou ušetříte na elektřině a zároveň přispějete k ochraně životního prostředí. Zařídíme za vás všechno - od návrhu, přes montáž, až po vyřízení dotace ve výši až 50% z celkové ceny. A to vše do 3 měsíců od podpisu smlouvy.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Společnost RETOCENTRUM se speicalizuje na na zateplování budov, sanaci vlhkého zdiva, rekonstrukce bytů a menší stavební práce. Pokládáme zámkovou dlažbu a stavíme ploty. Montujeme zateplovací systémy a provádíme sanace vlhkého zdiva. Zabýváme se prodejem materiálu na zateplování, lepidel, sanačních výrobků, štukem, nářadím, tmelem a malířských ...
Renáta Špeirová - RETOCENTRUM
Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

Fotovoltaika pro rodinné a bytové domy, firmy a průmyslové objekty. E-mobilita - dobíjecí stanice, parkovací porty. Bateriové úložiště - domácí, velkokapacitní. Projekty, realizace i servis.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

TOMPOWER s.r.o. se zaměřuje na prodej fotovoltaických panelů, motnážních prvků, materiálů a na instalaci fotovoltaiky.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Dodavatel fotovoltaiky pro domácnosti i pro firmy.

Výstavba fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i pro firmy. Zajistíme dodávku komponent, vyřízení dotací, instalace, revize a připojení k odběrné síti. 

Služby, stavební firma: -projektování -malířství, zednictví, stolařství, sklenářství, podlahářství -autodoprava -stavby na klíč -rodinné domy -nebytové prostory -realizace a rekonstrukce interiérů -energetické průkazy budov -pasporty budov. Realitní služby.

Instalace fotovoltaických systémů. Vyřízení a zpracování veškerých dokumentů, které jsou nutné pro řádné připojení FV systému do distribuční sítě

Fotovoltaika. Nabíjení elektromobilu.

Vyhledávání a akvizice vhodných pozemků pro výstavbu fotovoltaických elektráren

Poptávky po výstavbě fotovoltaických elektráren a péče o zákazníky. Servis fotovoltaických elektráren. Výstavba, údržba a monitoring.

Firma TEPS DOMY s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se zabývá výstavbou pasivních domů na klíč. Nabízíme jedinečnou patentovanou technologii výstavby - Thermo EPS Panel (TEPS PANEL),  která zaručuje rychlou a levnou výstavbu.  Stavební systémový prvek TEPS PANEL se využívá v různých modifikacích při stavbě celého domu a skládá se ze základního EPS ...

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Solární sady pro rodinné domy i firemní objekty. Řešení snížení nákladů na provoz domu. Vyřízení žádosti o dotace na solární panely.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.