Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Ing. Jaroslav Dorda je provozovatelem internetového portálu oborově zaměřeným na fotovoltaiku.

IBC SOLAR s.r.o. se zaměřuje na servis fotovoltaických elektráren, solárních panelů, měničů a monitorovacích systémů.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce Dodávka a montáž: - klimatizace. Prodej: - solární energie. - centrální vysavače.

KS Energy Morava s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren s akumulací do baterií a na tepelná čerpadla.

Návrh, výroba, prodej, dodání, montáž solární kolektory a příslušenství: -pro sezónní ohřev TUV a sezónní ohřev vody bazénů -pro celoroční ohřev TUV a přitápění -sezónní absorbéry -celoroční i sezónní kolektory. Příslušenství: -regulátory -komínové výměníky pro kotle a kamna na tuhá paliva -akumulační nádoby 500, 750 a 1000 ...

Jan Dyl se zaměřuje na topenářské, vodoinstalační práce, tepelná čerpadla, rekuperaci vzduchu, plynové kotle a solární systémy.

Prodej, dodávka: - tepelná čerpadla - kompletní kotelny - klimatizace - solární systémy.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Firma se zabývá montáží fotovoltaických elektráren. Instalaci provádíme do 60 dní. Zajistíme vyřízení dotací. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis. Instalace solárních systémů na míru.

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

VOLTECO s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy - přístřešky pro auta, zábradlí, skleníky, akustické panely, komponenty a mnoho dalšího.

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

TEDOM energie s.r.o. se zaměřuje na dodávku plynu, elektřiny, fotovoltaiky a na další služby týkající se energií.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Projekty elektro Elektroprojekce Projekční činnost v oboru elektro Vedení NN a VN Trafostanice Přípojky NN a VN Fotovoltaické elektrárny Veřejné osvětlení Optické kabely

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.