Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

ATERNA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, fotovoltaické elektrárny, chytré elektroinstalace, návrh a realizaci osvětlení.

Instalace fotovoltaické elektrárny splňující veškeré technické požadavky Nové zelené úsporám, nadstandardní záruční i pozáruční servis.

Dodávka, montáž, e-shop: -solární fotovoltaické panely -měniče napětí -záložní zdroje -regulátory nabíjení -čerpadla 12V -LED osvětlení 12V -solární akumulátory -větrné elektrárny -spotřebiče 12V.

Projektování fotovoltaických elektráren Kvalitní projekt je základním předpokladem bezproblémového fungování solární elektrárny. S dobrým projektem si můžete být jisti, že elektrárna bude mít optimální parametry a bude fungovat efektivně a bezpečně. Jedině autorizovaný projektant, který má s projektováním FVE dlouholeté zkušenosti, vám zpracuje ...

Diamond Solar s.r.o. se zaměřuje na stavbu fotovoltaických elektráren a prodej baterií pro elektrárny.

Specialisti na realizace energetických systémů pro RD, NED a PD - návrh, projekce, realizace a servis: - nucené větrání s rekuperací - teplovzdušné vytápění s rekuperací tepla - solární systém - tepelná čerpadla - integrované střešní fotovoltaické systémy - integrované zásobníky tepla IZT - otopné systémy - optimalizace otopných, ...

Firma TECES s.r.o. se sídlem v Jihlavě se již od roku 2003 zabývá dodávkami a montáží průmyslových a domovních rozvodů. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré instalatérské a topenářské práce, včetně montáže solárních systémů a tepelných čerpadel. Současně s nabízenými pracemi realizujeme také zámečnické práce. Působíme především v okrese ...

Dodáváme fotovoltaické elektrárny: bez akumulace, s bateriemi, dobíjecími stanicemi i tepelným čerpadlem. Vyřídíme za Vás dotace, zajistíme financování úvěrem či hypotékou pro FVE na rodinný dům, pro obec i pro firmu. Nabízíme Vám instalaci fotovoltaiky na klíč, ovládaní aplikací a 30 let zkušeností.

Elektro Křenek. Nabízíme realizaci bytových i průmyslových rozvodů na klíč. Zajišťujeme připojení nového odběrného místa E.ON, ČEZ Kompletní dodávka fotovoltaických elektráren včetně vyřízení veškeré legislativy

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na elektroinstalace, fotovoltaické systémy, hromosvody a revize, pak je pro vás správnou volbou firma David Rusnák. Tato firma působí v Dvůru Králové nad Labem a okolí a nabízí kompletní služby v oblasti elektroinstalací. Firma David Rusnák provádí elektroinstalace v novostavbách i rekonstrukcích, ...

Společnost FATRE s.r.o. se specializuje na fotovoltaiku, větrné a vodní elektrárny a výkup elektřiny.

Výroba, prodej: -digitální měřicí přístroje:Ph** metry, oximetr, teploměry, konduktometry, redox metry. Měření: -dusičnany.

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Firma FVE POWER s.r.o. realizují instalace fotovoltaických elektráren a klimatizací.

Společnost SunTech Energy, s.r.o. provádí projekty a realizace fotovoltaických elektráren.

Firma SENERGY s.r.o. zabezpečují fotovoltaiku, včetně dotací.

Solární ohřev vody, solární přitápění, tepelná čerpadla. 2Oti-letá tradice

V dnešní době se mluví pořád častěji o energii. Společnost ZTC Holding se proto zaměřila na tuto důležitou oblast. Naše společnost Vám přináší kvalitní technologie pro výrobu energie z obnovitelných zdrojů, jako solární moduly, solární kolektory, tepelné čerpadlo. Díky výběru nejkvalitnějších komponentů z Německé, Norska, Taiwanu, ale i z čínské ...

Společnost SUNNY FARM Energy s.r.o. má tým inženýrů a elektrotechniků. Navrhne Vám kombinace efektivního využití fotovoltaiky a tepelných čerpadel. Vše komplexně a v co nejkratších termínech. Vyřídí za Vás dotace na fotovoltaiku.

Výroba: -instalace fotovoltaických elektráren na rodinné domky, velké užitkové objekty i na volné pozemky. Hlavní adresa: Karlovo nám. 319/3 PSČ 12800 Praha 2

SIMBA POWER s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, wallboxů a carportů pro firmy i domácnosti.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Specializujeme se na fotovoltaické elektrárny na klíč, včetně vyřízení dotace. Dále nabízíme instalaci a servis klimatizací a tepelných čerpadel, elektroinstalace a zabezpečení budov. Samozřejmý je i servis pro všechny zastupované značky.

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.