Solární elektrárny jsou vhodné pro rodinné domy a obchodní a průmyslové podniky. Pomáhají snížit náklady za elektrickou energii a tím šetřit domácí nebo firemní rozpočet. Rozlišit lze solární elektrárny autonomní, hybridní a klasické, podle typu připojení.

Fotovoltaika: - výstavba fotovoltaických elektráren na klíč včetně legislativy - výstavba nezávislých fotovoltaických hybridních systémů - prodej veškerých komponentů pro výstavbu FVE - poradenství v oblasti fotovoltaiky - dálkový dohled provozu FVE - pravidelná údržba, záruční a pozáruční servis. Tepelná čerpadla: - instalace ...

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Poradenství - solární energie Certifikovaná montáž a prodej - solární sestavy a komponenty

Roman Ignác se zaměřuje na montáže fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Dodávka a montáž: - technické zařízení budov. - vodoinstalace - plynoinstalace - zařizovací předměty (vany, umyvadla, baterie...) - centrální vysávací systémy - solární systémy - ústřední vytápění - podlahové topení - autodoprava do 3, 5t

Aeyven's s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, výstavbu domů, elektromontáže, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Karel Chloupek se zaměřuje na elektroinstalační práce, rekonstrukce domů, bytů, instalaci fotovoltaiky a na montáže hromosvodů.

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Silnoproudé a slaboproudé instalace, energetika, osvětlení, chytré instalace, fotovoltaika, elektromobilita, průmyslové instalace, automatizace, projekce elektrických zařízení, energetické studie, TZB.

EV Group s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaiku, solární ohřev vody, úsporu energií a instalaci tepelných čerpadel.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Solar Tech Energy s.r.o. je společnost která Vám poskytne komplexní řešení při zřízení fotovoltaické elektrárny. Zajistí Vám financování formou úvěru, zařídí Vám i nabíjecí stanici pro elektromobil.

Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

Columbus Energy a.s. se zaměřuje na dodávky a zajištění dotací pro fotovoltaické elektrárny a tepelná čerpadla.

Fotovoltaika. Fotovoltaické elektrány pro domácnosti. FVE pro firmy.

FINKIS a.s. se zaměřuje na návrh, dodávku, instalaci a servis fotovoltaických elektráren pro rodinné domy.

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Výroba, instalace solární kolektory. Montáž solární systémy pro ohřev vody, bazénů a vytápění budov. Velkoobchod a maloobchod se solárními kolektory a všemi komponenty solárních systémů. Solární zásobníky, akumulační nádrže, bojlery, výměníky, řídící systémy, sluneční kolektory, sluneční solární energie, solární články. Projektová příprava a ...

Gattaka SOLAR s.r.o. zajišťuje návrhy, dodávku, dotace, instalace a servis fotovoltaických elektráren.

Krannich Solar s.r.o.distribuuje veškeré komponenty solárních panelů, poskytují veškerá poradenství, konstrukce i kabeláže pro fotovoltaické elektrárny. Pro klienty umožňují semináře a webináře z hlediska voltaiky a veškerých solárních produktů.

VR OZE systems s.r.o. se zaměřuje na řešení na míru, dodávku a instalaci solárních elektráren a fotovoltaiky.

Fotovoltaika pro rodinné a bytové domy, firmy a průmyslové objekty. E-mobilita - dobíjecí stanice, parkovací porty. Bateriové úložiště - domácí, velkokapacitní. Projekty, realizace i servis.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.