Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Beskydská montážní, s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou a montáží ocelových a ocelobetonových konstrukcí pro různé typy staveb. Nabízíme také služby v oblasti střešních nástaveb a stavby rodinných domů. Činnost: - dodávka, montáž ocelových a ocelobetonových konstrukcí - střešní nástavby - stavba rodinných domů. Máme dlouholeté ...

Stavební práce: -inženýring (engineering) -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, demolice, adaptace -stavby pozemní, občanské, průmyslové -rodinné domy-dodávky včetně projekce a architektonického řešení.

FIZIP s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce bytových domů, realizaci fasád, střech, stavebních prací a na pronájem plošin.

Václav Bystrzonovský se zaměřuje na zednické práce, pokládku zámkové dlažby a na výstavbu a rekonstrukce domů a bytů.

Provádíme veškeré stavební práce. Rodiné domy na klíč. Pokládáme základové desky, předěláváme bytová jádra, sádrokartony, zateplování budov, obklady a dlažby, zámkové dlažby, atd. Dále instalujeme garážová vrata i průmyslová. Dále jsme schopni pomoci s programem Zelená úsporám.

IGNAC STAVBY s.r.o. se zaměřuje na kompletní stavební práce.

PROFISTAV Litomyšl, a.s. je významnou stavební společností již od roku 1992. Realizují generální dodávky staveb.

Společnost STAVBY DOUBEK s.r.o. realizuje stavby či rekonstrukce domu, bytu, stavby novostaveb na klíč včetně všech řemesel a dodávek materiálu.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Firma se zabývá výstavbou na klíč - staví především rodinné domy, ale také chaty, garáže, krytá stání, pergoly, kóje a úložné prostory. realizuje dřevostavby i zděné domy. Provádí rekonstrukce, přístavby rodinných a bytových domů, půdní vestavby.

Quality House s.r.o. je stavební společnost, která se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč. Nabízí komplexní služby od financování, projektování, povolení, realizace až po kolaudaci domů. Firma se zaměřuje na kvalitní a energeticky úsporné dřevostavby, které jsou postaveny z předem vyrobených dřevěných panelů. Tyto panely jsou vyráběny ...

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty, obraťte se na firmu EUROAKTIV PRAHA s.r.o. Tato firma má sídlo v Praze a nabízí komplexní služby v oblasti stavebnictví. Ať už potřebujete postavit nový dům, zrekonstruovat starý, nebo provést jakoukoliv jinou stavební úpravu, firma EUROAKTIV PRAHA s.r.o. vám zajistí kvalitní a ...

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

HARY mont s.r.o. se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zateplení a další stavební práce.

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Firma provádí nejen v České republice, ale i na Slovensku stavby a rekonstrukce RD, občanských a průmyslových staveb, hal a vinných sklepů. Zpracuje každému zákazníkovi individuální projektovou dokumentaci spolu s kompletní inženýrskou činností při výstavbě. Společnost zajišťuje i tzv. dodávku na klíč, od projektu až po vlastní stavbu, zařízení ...

Stavební firma: - výstavba RD na klíč - rekonstrukce bytových prostor - rekonstrukce nebytových prostor - zámečnické práce - rekonstrukce bytových jader - montáž garážových vrat [KRUŽÍK] - realizace obkladu a dlažeb - zateplování objektů.

Stavební práce. Elektromontážní práce. Rekonstrukce staveb. Revitalizace budov. Zateplení budov, fasády. Izolace střech.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma ...

Stavební společnost: - pozemní, nadzemní či vodohospodářské stavby - inženýrské sítě