KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Rekonstrukce - Realizace staveb. Dodáváme stavby s veškerým servisem.

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Stavební firma: -zateplování budov -řešení termoregulace -rekonstrukce -stavby na klíč od návrhu až po stavbu -výměna oken.

Developerská činnost. Pronájem prostor. Stavební činnost. Logistika.

Stavebnictví, výstavby a rekonstrukce. Provedení: - staveb rodinných domů na klíč - stavební rekonstrukce včetně rozvodů: - elektro - voda - odpady - topení - obklady - dlažby - zámkové dlažby - zateplení budov - bazény venkovní i vnitřní.

Stavební firma - bytová výstavba - rekonstrukce budov a bytů - zednické práce - malířské práce - pokrývačské práce - zemní práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování budov - klempířské práce - obkladačské práce - natěračské práce - půjčovna a montáž lešení.

Služby: - zateplování fasád - omítky - malířské práce - půjčovna, montáž, demontáž lešení Prodej: - výrobky Stachema CZ - zateplovací systémy - omítky - fasádní barvy

Služby: - stavební činnost

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Stavby: -inženýrské -průmyslové -ekologické, ČOV -vodní a zemědělské -silniční -skládky odpadů -občanské stavby a rekonstrukce -výroba ocelových konstrukcí.

Projekce, výstavba, výroba: - dřevostavby - roubenky - pergoly - dřevěné krovy

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová a nebytová - průmyslové a zemědělské stavby - vodohospodářské stavby - inženýrské sítě - dopravní stavby

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce domů -zateplování.

Zemní a stavební práce: -zakládání staveb -pilotáž, mikropiložáží -zemní práce -rekonstrukcemi a budováním komunikací -stavby přípojek plynových, vodovodních, elektrických i jejich dálkových vedení -odbahnění (rekultivace) vodních ploch a toků -stavby bytových a průmyslových objektů -demolice staveb.

Stavební firma - výstavba domů - průmyslové stavby - developerská činnost - rekonstrukce budov a historických objektů Stavebniny, prodej - stavební materiál

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Rekonstrukce: - rodinné domy - půdní vestavby - střechy.

Stavební společnost: - pozemní stavitelství - projektová dokumentace -veškeré druhy sanací -zemní práce - tesařské práce - pokrývačské práce -odbahňování rybníků -výškové práce -dláždění koryt, komunikací -odvoz, ukládka zeminy -likvidace suti

Stavební společnost. -zemědělské -průmyslové -rodinné domy -rekonstrukce -pryskyřicové podlahy -kompletní příprava staveb.