KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Projektová činnost - zaměření na pozemní stavitelství Stavba rodinných domů na klíč - realizace hrubých staveb

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v ...

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zateplovací a izolační práce. Návrhy, realizace: - podkroví - rodinné domy na klíč.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba: - bytová výstavba - rodinné domy.

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.

Stavební firma: -kompletní stavební práce -rekonstrukce objektů.

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Rekonstrukce, modernizace, výstavba. - rodinné domy na klíč, stavby. Práce: - izolatérské, zateplování budovy, fasády.

Služby v oblasti pozemního stavitelství. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - pozemní stavby.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Stavební firmy. Bytová výstavba Rekonstrukce: - byty.

Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Stavba - rodinné domy Zednické práce - strojní omítky

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy. Zaručujeme rychlou výstavbu a kvalitní výsledek.

Pozemní, vodohospodářské a zemědělské stavby

Zateplení fasád domů, stavby na klíč, rekonstrukce, modernizace a opravy staveb.

Výroba: -železobetonové monolitické konstrukce -stavby zemědělské -stavby vodohospodářské -stavby průmyslové -stavby občanské.

Služby: -stavební a projektové práce -veškeré stavby na klíč -rekonstrukce objektů -venkovní inženýrské sítě -cenové nabídky a poradenská činnost zdarma.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Stavební činnost: -stavby na klíč, novostavby, přestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen včetně obkladů, dlažeb, vodoinstalací -dodávky a montáže sádrokartonů, izolace a zateplování budov a fasád.

Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.