KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Výstavba: - bytový dům-36 bytových jednotek s garážovým stáním v Olomouci - bezbariérový přístup, vlastní plynový kotel - variabilní příčky, obklady, dveře atd. dle přání kupujícího - byty 1+1(kk) až 3+1(kk) s lodžiemi - standartní obklady, dveře, sanita v ceně - z horních pater krásný výhled na Olomouc a okolí - cena od 27000 Kč/m2 + ...

Stavby a výstavby: - rodinných, bytových a řadových domů.

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - bytová jádra - fasády - rekonstrukce - komunikace - stavby na klíč - zateplování.

Developerská firma. Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Práce: - zateplování, izolace domů - sádrokartonové vestavby - kompletní stavby na klíč - garážové domy

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, ...

Zámečnictví. Nástrojářství. Stavební firma. Rekonstrukce, opravy: - mostní příslušenství - elastické mostní dilatační závěry - ložiska.

Stavební firma v Přerově. Stavební činnost: - dodávka na klíč, stavba, rekontrukce: - rodinné domy - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce objektů - modernizace objektů - zateplování, zateplení budovy, fasády - klasické vnitřní omítky - sanační omítky - průmyslové podlahy - drátkobetony - lité podlahy a ...

Zateplování - fasády - panelové domy - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč Klempířské prácevýstavba - střechy na klíč

Stavební firma: - stavby vodohospodářské, dopravní, pozemní - doprava a mechanizace.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Stavební firma Kompletní dodávka staveb: -stavby průmyslové -stavby občanské -stavby sportovní. Projekce: -pozemní stavby -vodoinstalace -topení, plyn.

Stavební firma: - novostavby - modernizace - rekonstrukce.

Realizace projektů od vlastních architektonických návrhů a projektové přípravy až po vlastní realizaci a předání díla zákazníkovi.

Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.