KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové areály a stavby - rekonstrukce a revitalizace panelových domů - zemní práce - sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - průmyslové podlahy.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Stavební a obchodní společnost: - zateplování, sanace, - rekonstrukce domů, historických objektů, - půdní vestavby, - průmyslové stavby, - stavby na klíč, - kompletní dokončovací práce.

Stavební činnost: -bytové, občanské a průmyslové stavby -projektové a inženýrské činnosti -hlubinné zakládání, piloty.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Stavební firma v Přerově. Stavební činnost: - dodávka na klíč, stavba, rekontrukce: - rodinné domy - průmyslové stavby - haly - rekonstrukce objektů - modernizace objektů - zateplování, zateplení budovy, fasády - klasické vnitřní omítky - sanační omítky - průmyslové podlahy - drátkobetony - lité podlahy a ...

Výstavby domů Stavebnictví, stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování budov, úsporná opatření.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových, nebytových objektů - rekonstrukce historických fasád - rekonstrukce střech, půdních vestaveb - realizace průmyslových objektů, výrobních hal.

Odstraňování staveb. Kompletní stavební činnost ve výstavbě. Občanská, bytová výstavba, rekonstrukce. Provozování obchodu se smíšeným a zahrádkařským zbožím.

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

-Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování pozemkových úprav -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních ...

Činnost: - stavby na klíč - zateplovací fasády - rekonstrukce objektů.

Stavebnictví-základové desky, výstavby a rekonstrukce domů, vekovní dlažby a oplocení objektú.

Výstavba rodinných domů. Rekonstrukce, opravy, nástavby, dostavby. Studie bydlení, poradenství. Program Zelená úsporám.

Služby: Projekty a realizace nízkoenergetických a pasivních domů.

Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Stavební firma - realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování budov - izolace proti vodě - sanace betonových konstrukcí

Služby: - stavební činnost - bourací práce, demolice - desinfekce - dodávka průmyslová, úklidová chemie, gastrochemie

Stavební činnost: - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalace - topenářské práce

Stavebně historické průzkumy Inženýrská činnost Architektonická kancelář Projekční práce Novostavby - rekonstrukce