KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Stavitelství. Stavební činnost. Kompletní dodávky: - pozemní stavby občanské (rodinné domy, podkrovní byty), průmyslové, inženýrské a zemědělské - rekonstrukce, opravy a modernizace staveb, historických a památkově chráněných objektů. Stavební projekce.

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb

Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...

Zednictví Malířství a natěračství

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod

Projekční a inženýrská činnost. Výstavba, stavby na klíč.

Stavební firma: - rodinné domy - haly betonové, ocelové - průmyslové stavby - stavební dozory - inženýrská činnost

Stavební firma: -veškeré stavební práce. Prodej: - zdící materiály - izolace - sádrokartony - zárubně. Doprava zboží na místo.

Stavební výroba, výstavba: -stavby rodinných domů a bytových domů. Provoz čistíren odpadních vod, kanalizací. Zámečnictví. Půjčovna malé stavební mechanizace. Recyklace stavebních materiálů.

Stavební činnost: - údržba a rekonstrukce staveb - stavební práce - ochrana stavebních konstrukcí proti chemickým vlivům - pozemní stavitelství

Stavební práce: - kompletní řešení stavby - občanská a bytová výstavba - adaptace a opravy - nové fasády a zateplení - opravy a rekonstrukce fasád - dodávka všech stavebních řemesel.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Stavební firma. Práce: - stavební - výstavba budov - rekonstrukce budov. Služby: - vyklízení nemovitostí, bytů, rodinných domů.

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Realizace staveb, jejich změn a odstraňování. - zateplení fasád - výstavba objektů - rekonstrukce objektů.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Činnost: - stavební činnost, výstavba - rekonstrukce - inženýrská činnost - developerské služby

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Stavební činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - bytová výstavba - rekonstrukce a modernizace. Obchodní činnost: - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - zprostředkování obchodu a služeb .

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - kancelářské budovy, sklady, sportoviště - dřevostavby - rekonstrukce - stavební projekce Půjčovna: - stavební stroje a mechanizace

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava