KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Projektování a realizace staveb ISO 9001 od TUV. Elektroprojekty. Montáž a revize: -elektroinstalace -zabezpečovací zařízení EPS-EZS -hromosvodové práce. Měření a regulace energií. Plastová okna, hliníková okna., Zendow okna, Prestige okna, Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika -elektro -železářství -domácí ...

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Stavební firma: -zateplovací systémy, fasády -výstavba bytů a rodinných domů -rekonstrukce bytových jader, sádrokartony -pokládka dlažeb a obkladů, pokládky zámkové dlažby -ploty -malování -izolatérství -voda, topení.

Montáže obkladů a dlažeb Zateplení budov Rekonstrukce bytových jader RD na klíč

Práce: -instalatérské -topenářské -výkopové -obkladčské -malířské -elektroinstalace. Výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce objektů, rekonstrukce bytových jader, zateplování fasád.

Hydroizolace. Stavební práce. Generální opravy. Protipožární a průmyslové nátěry. Výškové a speciální práce.

Činnost: - stavební firma - stavební práce - pronájem - obchodní činnost - mezinárodní doprava.

Vodní hospodářství: -projektová činnost -inženýrská činnost -investiční záměry -studie -generely -projektová dokumentace k ÚŘ+SP -realizace staveb -kanalizace a vodovody -přípojky -vnitřní rozvody -ČOV a DČOV, lapáky tuků -revitalizace toků -jezy, opěrné zdi, náhony -odbahnění rybníků -oprava, výstavba ...

Stavební společnost. Stavební práce.

Stavební firma: -projektová dokumentace, spolupráce s architekty a statiky -rekonstrukce historických staveb -realizace staveb na klíč -rekonstrukce občanských, průmyslových staveb -výstavba bytových jader -půdní vestavby -tesařské a lešenářské práce -topenářské a instalatérské práce -obkladačské práce, ...

Soukromá stavební firma: -práce stavební, zednické, fasádní -modernizace domů -práce obkladačské -rekonstrukce -práce elektroinstalační -zateplovací -sanační ( izolace domů).

Stavba rodinných domů na klíč. Provádění rekonstrukcí domů. Zajišťování elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Provádění staveb. Projekty.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Stavební práce. Veškeré stavby na klíč, rekonstrukce.

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Stavební společnost. Kompletní dodávky staveb na klíč: -nová výstavba -rekonstrukce -výstavba rodinných domků -výstavba bytových domů.