KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy Lešenářské práce. Půjčovna, pronájem, montáž: - lešení

Stavební firma Práce: -stavby na klíč -půdní vestavby -zateplování budov -rekonstrukce -nástřiky VARIOPAINT.

Stavebnictví. Rekonstrukce historických objektů. Stavby na klíč. Truhlářská výroba.

Naše společnost Baar Jindřich se zabývá stavbou a rekonstrukcí rodinných domů. Dále provádíme izolační, zednické, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujeme půdní vestavby a také oplocení. Najdete nás v Klenčí pod Čerchovem. Stavební firma: - stavba, výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - půdní vestavby - obklady, ...

Stavební činnost - realizace rodinných domů - bytová i nebytová výstavba - stavby na klíč - rekonstrukce objektů, půdní vestavby - renovace fasád, - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace - stavební dozor.

Stavební činnost, práce: - sádrokartonové konstrukce, systémy, příčky - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - základové desky Kontejnerová doprava.

Pokrývačství, tesařství Zednictví

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a zemědělské stavby

Stavební práce, výstavba, rekonstrukce: - stavby rodinných domů na klíč - stavební rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - nové koupelny na klíč - fasády, termofasády, zateplování budov - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské a dlaždičské práce, zámková dlažba Práce: - zámečnické - tesařské, ...

Činnost: - plynoinstalace - plynařské práce - revize - plynovody - rozvody, přípojky - opravy úniku plynu

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí. Stavební činnost - rekonstrukce budov - bytová výstavba.

Stavební činnost - rekonstrukce průmyslových objektů - kompletní dodávka staveb.

Stavební činnost - výstavba občanská a průmyslová - monolitické konstrukce - revitalizace bytových domů - fasády. Dodávky stavebního materiálu. Nákladní doprava - přeprava stavebních hmot. Půjčovna stavební mechanizace.

Stavební činnost - realizace staveb: rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových domů, zateplování rodinných a bytových domů, novostavby rodinných domů - dozorování staveb, stavební dozor - inženýrská činnost.

Stavební práce: -stavby objektů na klíč -rekonstrukce -modernizace -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -výstavba rodinných domů na klíč -práce štukatérské a restaurátorské -obklady fasád KLINKER.

Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -hydroizolační -sádrokartonové -izolatérské -tesařské -truhlářské -projekční včetně prodeje materiálu.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zemní práce - hrubá stavba.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytů - stavby rodinných domů - roubené domy - demoliční práce - zateplení fasád - malířské práce - podlahářské práce - kamenické práce - vnitřní instalace - svářečské práce.

Stavební činnost - výstavba domů na klíč - průmyslové a zemědělské objekty - rekonstrukce domů - zateplování fasád. Výroba, montáž plastových a hliníkových oken a dveří. Kovovýroba - balkonová a lodžiová zábradlí. Výrobní areál morez stavební s.r.o. Chotíkov č.p. 449, 330 17 Chotíkov

Stavební činnost: - zednické práce - výstavba rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - obklady - sádrokartonářské práce

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - sanace balkonů a teras - zemní práce - obkladačské práce.

Stavební firma, výstavba rodinných domů na klíč od projektu po finální realizaci, odborné poradenství.

Stavební firma: - rodinné domky na klíč - bytové doby - rekonstrukce staveb Zemní práce Nákladní doprava