KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Služby, práce: - omítky vnitřní, vnější - speciální omítky

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - železobetové konstrukce - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád.

Stavební činnost - dřevostavby - stavby dřevěných domků.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce střech

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce - zahradní úpravy

Stavební společnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zateplování budov - výstavby rodinných domů - elektroinstalační práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - byty - rekonstrukce - půdní vestavby - komunikace, inženýrské sítě

Činnost - rekonstrukce půdních prostor - moderní půdní byty - výstavba půdních bytů.

Výstavba a prodej půdních bytů v Praze.

Stavební činnost: - zateplování - omítky - obklady, dlažby

Činnost: - developerské služby - bytová výstavba - projektová činnost - realitní činnost

Výroba břidlicových, plochých a zelených střech, obkladů, dlažeb, opláštění budov a světlíků.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - rekonstrukce bytů, nebytových prostor - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - obkladačské práce - stavba, montáž, rekonstrukce krbových kamen.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Stavební společnost: - nový bytová, nebytový výstavba - fasády - technický dozor - inženýrská činnost.

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů, oplocení - dodávka, montáž oken (dřevo, plast, hliník).

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Správa nemovitostí - běžná správa a údržba domů. Developerská činnost - výstavba mezonetových bytů.

Stavební firma AA - STAŠI nabízí: - výstavba rodinných domů - výstavba objektů pro podnikání - rekonstrukce budov - půdní nástavby, půdní vestavby - přestavby bytových jader - zemní práce - sádrokartony - malby a nátěry - stavby krbů a komínů - provádění a opravy fasád - demolice budov - vyklizení a likvidace ...