KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování Cukrárna

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba garáží - základové desky - zateplení rodinných domů - poradenství v oblasti stavebnictví.

Stavební činnost - zateplování fasád rodinných domů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce - malířské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - dřevostavby

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - elektroinstalace

Stavební činnost: - rodinné domy - dřevostavby - zpevněné plochy

Stavební činnost: - rekonstrukce - bytová a nebytová výstavba - odvlhčování staveb

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby - rekonstrukce a obnovy památek

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rodinné domy - haly - komerční výstavba Truhlářství: - nábytek na míru - kuchyně

Společnost vznikla v roce 2000 transformací původní stavební firmy úspěšně působící na trhu již od roku 1993. Hlavní náplní naší činnosti je příprava a realizace malých a středně velkých developerských projektů společně s návrhy a výstavbou solitérních rodinných domů. Naše společnost poskytuje komplexní služby. Nabízíme svým klientům vstupní ...

Výstavba rodinných domů na klíč včetně projektování. Prodej a výkup pozemků a nemovitostí. Realitní činnost.

Služby - stavební management pro bytovou a průmyslovou výstavbu - manažerské služeby s developerskou činností - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Generální dodavatel staveb s využitím moderních technologií. Společnost je zaměřená na dodávky od projektu, přes realizaci, ke kolaudaci a následně na záruční a pozáruční servis postavených objektů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Stavební práce: - výstavba inženýrských sítí - výstavba silnic, zpevněných ploch - bytová výstavba - demolice.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - malířské, natěračské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonstrukce

Stavební činnost: - domy na klíč - dřevostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce Projekční činnost.