KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Stavby na klíč. Zateplování objektů. Inženýrská práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - strojní omítky - zateplování fasád - sanace vlhkého zdiva - ploty.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových domů - provádění půdních vestaveb bytů či kanceláří - zateplování.

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - půdní vestavby - zednické, obkladačské - vodoinstalační

Služby: - developerská činnost - výstavba rezidenčních a komerčních nemovitostí a jejich následný prodej.

Stavební činnost, výstavba: - bytové a komerční stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Služby: - realitní činnost - správa nemovitostí - stavební činnost

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - byty - půdní vestavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zateplování

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplení - půdní vestavby

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - venkovní úpravy.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské sítě Další služby: - zemní a výkopové práce - demoliční práce - nákladní autodoprava Realitní činnost.

Stavební firma. Zednické práce. Stavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů Regenerace panelových domů a pamatkového objektu Rekonstrukce koupelen

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - průmyslové stavby - zateplování budov - zpevněné plochy, terénní úpravy - opravy komunikací.

Stavební firma: -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž oken a dveří plastových i dřevěných -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a instalatérské práce -projekty staveb včetně řemesel, požárních zpráv, statiky atd.

Pronájem nemovitostí -Provádění staveb -Vodoinstalatérství -Topenářství

Hlavním oborem naší činnosti jsou již od doby našeho vzniku železniční stavby a s tím související stavební práce. Hlavní naše činnosti jsou: - novostavba a rekonstrukce železničních tratí a vleček - stavba mostů, opěrných a zárubních zdí - výstavba a rekonstrukce pozemních staveb - projekční a inženýrská činnost - dohlédací činnost ...

Bytové, občanské, průmyslové stavby. Rekonstrukce a demolice.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: - bytové a průmyslové stavby na klíč - půdní nástavby, vestavby. Projekce, stavební projekty, inženýrská činnost.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb

Společnost REAL STEMART Nusle s.r.o. je stavební firmou, která se zabývá kompletní stavební činností. Provádíme nejen stavby na klíč, motolitické stavby ale i výstavbu mostů. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Čiklova 1706/13a, Praha 2. Stavební činnost, výstavba: - kompletní stavební činnost - bytová, nebytová - stavby na klíč - ...

Naše stavební společnost se zabývá především opravami a výstavbou komunikací a veškerými asfaltérskými pracemi.

Stavení společnost, stavební činnost..