KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Služby: - realizace staveb - inženýrské stavby - pozemní stavby - projektování ve stavebnictví - silniční motorová doprava nákladní do 9t.

Stavební úpravy na klíč, rekonstrukce domů a bytů, opravy balkonů.

Stavební práce, výstavba domů na klíč a rekonstrukce.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a komerčních objektů.

Stavby rodinných domů na klíč, kompletní rekonstrukce a zateplení fasád.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Stavba, výstavba: -bytové stavby -občanské stavby -komerční stavby -průmyslové stavby -rekonstrukce Prodej, maloobchod: -stavebniny -zdící materiály -střešní krytiny -stavební chemie -okna, dveře -izolační materiály Prodej, rozvoz: -písek -drť -štěrk -uhlí -brikety

Práce: -výstavba rodinných domků -rekonstrukce a opravy objektů -údržby interiérů -bourací práce -sádrokartonářské práce

Výstavba, realizace : - nízkorozpočtové rodinné domy

Stavební firma. Stavby: -inženýrské -občanské -bytové -průmyslové. Projekční činnost.

Stavební firma pro region Střední Čechy. Výstavba, stavba: - rodinné domy na klíč, novostavby. Práce: - veškeré stavební - výkopové práce - zateplení objektů, zateplovací systémy, fasády - drobné zemní práce - truhlářství, truhlářské práce Rekonstrukce: - domy - bytová jádra - zemědělské stavby - střechy.

Stavební firma. Výstavba na klíč, stavba: - dřevostavby - nízkoenergetické domy - zděné rodinné domy - pasivní domy. Služby: - stavební inženýring - stavební dozory.

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - tesařské práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády ...

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády.

Komplexní stavební práce: -inženýrské stavby -bytové a občanské stavby -dopravní stavby -rekonstrukce. Stavebniny.

Realizace staveb na klíč: - bazény - jímky - ploty - dlažby - garáže - vratové systémy. Prodej: - bazény - zastřešení - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - automatické vratové systémy.

Zaměření na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, bytů s dodávkou všech stavebních prací na klíč.

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Všechny stavební práce, rekonstrukce a stavby na klíč.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.