KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -hrubé stavby. -základové desky, -zateplování fasád. -rekonstrukce bytů.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -domy -byty

Služby: -pozemní a inženýrské stavitelství. -stavební práce.

Služby: -projekty a požární posouzení -rekonstrukce -půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Projektování a provádění staveb.

Stavební činnost: -kompletní dodávky staveb -rekonstrukce, modernizace, přestavby -projekty jednoduchých staveb -prodej a dovoz stavební materiál, písky -odvoz suti -zemní práce.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Stavební práce. Veškerá stavební činnost.

Stavební práce: -stavby na klíč -komplexní stavitelství -rekonstrukce -demolice -zemní práce rypadlo DH 112, JCB 4CX, JCB 8017, UNC -jeřábnické práce autojeřáb -betonářské práce -kopáčské práce -inženýrské stavby včetně vybavenosti -pokládání dlažby venkovní i vnitřní -zateplování budov včetně fasád. Obchodní ...

Kompletní realizace staveb: -stavby na klíč, rodinné domy -inženýrské -zemědělské -průmyslové -bytové bytová jádra, koupelny -rekonstrukce -zateplování objektů -fasády včetně oprav -půdní vestavby. Montáž: -sádrokarton -zámková dlažba. Projekční práce, projekty rodinných domků. Prodej: -zateplovací systémy ...

Stavební činnost: -provádění staveb -opravy a údržba nemovitostí -zemní práce strojem JCB* -zakládání staveb. Cukrárna: -výroba, prodej.

Služby: -prodej a pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Kompletní stavební činnost

Stavební práce - rekonstrukce domů

Izolační práce Montáž - sádrokartonové příčky Stavební firmarekonstrukce - byty - domy Klempířské práce Vodoinstalatérské práce

Výroba - pergoly - zahradní domky Výroba a montáž - kuchyně na míru Výroba - okna - dveře Výroba - ploty Rekonstrukce - půdní prostory

Stavební firma: -komplexní práce -průmyslové stavby -údržba -novostavby -rekonstrukce. Zemní práce. Doprava: -nákladní AVIA,DAF*,Š1203 dodávka -kontejnerová. Ekologicky nezávadné nátěrové systémy. Modernizace.