KONRAD HOME BUILD, s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.

Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
Společnost Maur-Dases, s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální stavební a architektonický servis. Nabízí kompletní stavby na klíč od úvodní skici a studia přes projekt až po finální úklid staveb. Zaměřujeme se na novostavby rodinných domů a bytů na klíč, rekonstrukce a opravy i půdní a bytové nástavby. Neváhejte je kontaktovat.
Maur-Dases, s.r.o. - profesionální servis
ERGO TRADING CZ s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o. je stavební a obchodní společnost, která nabízí kvalitní a rychlé služby v oblasti výstavby, rekonstrukce a zednictví. Provádí stavební práce v oblasti výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury a rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů. Sídlo firmy se nachází v obci Sedlečko u Soběslavě, ale působí ...
ERGO TRADING CZ s.r.o.
Stavební činnosti v civilním sektoru. Stavební činnost v obranném a bezpečnostním průmyslu. Pyrotechnická činnost. Projekční a auditorská činnost. Zabezpečovací systémy. Ostraha osob a majetku. Perimetrická ochrana objektů. Provádění technického dozoru staveb a koordinace BOZP.

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Inženýring, realizace, výstavba: -stavby: -průmyslové -občanské -bytové na klíč.

Zdeněk Osoha provádí výkopové a stavební práce. Provádím výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů, plotů, přípojek do hloubky 2 metrů pro kabely, kanalizaci a plynové potrubí. Poskytuji přípravné práce pro zakládání i dokončení staveb, úpravy terénu a další výkopové a zemní práce dle požadavků zákazníka. Nabízím také různé stavební ...

Stavební firma - kompletní výstavba.. Truhlářství.

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor. Zednictví.

Kompletní dodávka stavebních prací. Výstavba: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby. Rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Zpracování projektů staveb – novostavby, rekonstrukce. Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava sypkých materiálů. Dodávka střech. Pokryvačské, tesařské, klempířské práce. Montáže ...

Truhlářství, podlahářství. Zednické práce.

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Stavební činnost, výstavba: - modulové dřevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonstrukce domů. Ukázkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Stavebni práce. Kompletní výstavba rodinných domů a rekonstrukce. Zemní práce, odvoz suti, demolice.

Rekonstrukce a izolace staveb. Výstavba: - rodinných domů - průmyslových hal. Sádrokartonářské práce. Inženýrské sítě pozemků.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Zateplování fasády. Demolice

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Služby: - výstavba rodinných domů na klíč - zakládání staveb - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce domů a bytů - komplexní stavební práce - půjčovna stavebního nářadí

Společnost PFLORIÁN s.r.o. se soustředí na stavební práce. Realizujeme stavby na klíč a provádíme veškeré zednické práce. Dále se zaměřujeme na elektroinstalace a realizace podlah. Stavební činnost: - stavby na klíč - zednické práce - elektrikářské práce - obkladačské práce - izolační práce - podlahářské práce. Veškeré zednické a ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Činností naší společnosti GH domy s.r.o. se sídlem ve Zlíně jsou již více než 25 let veškeré stavební práce. Pokud plánujete stavbu rodinného domu na klíč jsme Vám plně k dispozici. Dále Vám nabízíme pomoc s terénními úpravami nebo zkušený a seriozní stavební dozor nad stavebními pracemi, průběžnou kontrolou stavebních prací a zastoupení v jednání ...

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.