Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební firma: -zateplování budov -řešení termoregulace -rekonstrukce -stavby na klíč od návrhu až po stavbu -výměna oken.

Stavební společnost - dodání a montáž plastových a hliníkových oken a dveří - zednické práce - zateplování budov - rekonstrukce domů a bytových jader.

Developerská činnost. Pronájem prostor. Stavební činnost. Logistika.

Služby: - zateplování fasád - klempířské práce - malířské a natěračské práce - sádrokartony - vnitřní a venkovní omítky

Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny

Stavebnictví, výstavby a rekonstrukce. Provedení: - staveb rodinných domů na klíč - stavební rekonstrukce včetně rozvodů: - elektro - voda - odpady - topení - obklady - dlažby - zámkové dlažby - zateplení budov - bazény venkovní i vnitřní.

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Služby: -montáž sádrokartonových konstrukcí -dodávka materiálu -kazety -podhledy -příčky -půdní vestavby -tepelná a akustická izolace -malířské a natěračské práce -drobné stavební práce -podlahy -zateplování budov -poradenství.

Obkladačské a stavební práce - rekonstrukce bytových jader - zednické práce.

Stavební firma - bytová výstavba - rekonstrukce budov a bytů - zednické práce - malířské práce - pokrývačské práce - zemní práce.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování budov - klempířské práce - obkladačské práce - natěračské práce - půjčovna a montáž lešení.

Služby: - zateplování fasád - omítky - malířské práce - půjčovna, montáž, demontáž lešení Prodej: - výrobky Stachema CZ - zateplovací systémy - omítky - fasádní barvy

Výstavba, rekonstrukce: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektů - realitní činnost

Výstavba, práce: - sruby - tesařské - pokrývačské - klempířské

Služby: - stavební činnost

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Práce: -rekonstrukce bytových jader, podkroví a půdních vestaveb -rekonstrukce koupelen -zednické a obkladačské práce

Dodávka: -montované stavby -halové systémy

Stavby: -inženýrské -průmyslové -ekologické, ČOV -vodní a zemědělské -silniční -skládky odpadů -občanské stavby a rekonstrukce -výroba ocelových konstrukcí.

Zemní práce, zakládání staveb, autodoprava, pronájem stavebních strojů.

Výroba, montáž: - halový program - montáž vlastních i nakupovaných halových systémů, ocelových konstrukcí - smluvní partner firmy ASTRON - ocelové halové systémy na míru - balkonový program - závěsné balkony pro panelové domy - demontáž starých balkonů - ochrana celé nosné konstrukce proti povětrnostním vlivům-zinková lázeň a ochranná ...

Práce: - opravy asfaltových spár - opravy výtluků - výšková úprava kanalizačních poklopů, vpustí - asfaltování ploch - pasporty místních komunikací

Projekce, výstavba, výroba: - dřevostavby - roubenky - pergoly - dřevěné krovy