Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Fotovoltaické elektrárny, ostrovní systémy, hybridní elektrárny, tepelná čerpadla, kotle na biomasu. Návrhy, montáž, servis: Jižní Čechy, Střední Čechy, Vysočina. Solární panely všeho druhu, tepelná čerpadla a kotle na biomasu montujeme vždy na klíč tak, aby náš zákazník měl co nejméně starostí a zakázka mu zabrala co nejméně času. U všech ...

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vybavení koupelen

Vyrábíme a montujeme dřevěné domy, sruby, víkendové a rekreační chaty, hobby včelíny zahradní chatky a srubové garáže. Dále prodáváme kvalitní levné palubky a řezivo. V našem sortimentu najdete též špičkové české gelové lazury Tixodecor pro ochranu dřeva.

Montáž, výroba: -ocelové atypické konstrukce hal -sklady, tribuny -autosalony -benzínová čerpadla -železobetonové konstrukce -opláštění hal a objektů materiálem HAIRONVILIE. Demolice objektů. Protipožární systémy.

Stavební firma: - zednické práce - fasády - sádrokartony - obklady, dlažby - revitalizace panelových domů - půdní vestavby.

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Stavební firma - výstavba domů na klíč - rekonstrukce budov.

Služby: - developerská činnost - bytová a nebytová výstavba

Stavební činnost - zednické práce - základové desky - hrubé stavby - zateplování - sádrokartonářské práce.

Práce: - rekonstrukce koupelen - zednické práce - obklady, dlažby

Obkladačské práce, pokládka dlažby, dlaždičské práce. Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra. Práce v lokalitách - jižní Čechy, západní Čechy, Středočeský kraj.

Truhlářství Josef Vondruška realizuje veškeré truhlářské práce ze všech materiálů v rámci celé České republiky i zahraničí. Naše firma má řadu významných referencí, mimo jiné i z Pražského hradu. Truhlářství, návrh, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyně - sedací nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - postele - ...

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a modernizace budov -zateplování fasád -sanační omítky.

Firma Jiří Smirnov provádí stavební, zednické, fasádnické, obkladačské a vodoinstalatérské práce. Dále nabízím i rekonstrukce koupelen, interiérů a dokončovací stavební práce v oblasti jižních Čech. Stavební práce: - zednické práce, zedník - fasádní práce - opravy fasád - interiérové stavební rekonstrukce - rekonstrukce interiérů ...

Zakázková výroba: -altány -zahradní domky včetně montáže -pergoly -rumpály -krovy -můstky -šindele štípané včetně pokrytí -bednářské práce -dveře na míru, okna -schodiště -nábytek -masiv, smrk, dub -lamino -návrh -tesařské práce.

Zednictví, velkoobchod, maloobchod: - montáž obkladu - montáž dlažeb - 3D návrhy - poradenství - stavební chemie ( lepidla, izolace atd - vinylové podlahy - lina - balkony - terasy - sanitární vybavení, WC, vany - koupelnové vybavení - míchání interierových a exterierových barev - epoxidové barvy na beton.

Společnost KL trading s.r.o. se zabývá prodejem zimních zahrad, zastřešení bazénů či skleníků. Nabízíme bezplatné poradenství, vypracování návrhu, dodávku i montáž. Prodej, montáž: - zimní zahrady - zastřešení bazénů, polykarbonátové výplně, různé tvarové varianty - světlíky - polykarbonáty - zasklené lodžie, balkony - zastřešení ...

Výroba, dodávka, výstavba: - nízkoenergetické dřevostavby - dřevěné rodinné domy, chaty, pergoly.

Stavební činnost: - zateplování - revitalizace - opravy historických fasád

Stavební firma, centrála společnosti: - silniční stavby, mosty - vodohospodářské stavby - železniční stavby.

Projekce, montáž, servis: - solární elektrárny.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - opravy střech. Výroba, montáž: - pergoly, zahradní domky.