Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Služby, práce: - autodoprava (autojeřáb, přeprava materiálů a buněk), - tesařství (krovy, altány, pergoly), - pokrývačství, - dřevostavby (sruby, zahradní domky).

Vodohospodářská a stavební firma. Výstavba: -vodovody -kanalizace -domovní čistírny studní. Zednické práce. Nákladní doprava. Stavební mechanizmy. Zámečnické práce. Projektové práce pro vodohospodářské stavby.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a řemeslnických prací, spojených se stavebnictvím.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Ekologické stavby Vodohospodářské stavby - úpravy ozdobného i stavebního přírodního kamene

Stavební firma: - novostavby - rekonstrukce staveb - přestavby budov a bytových jader.

ESOX Bečov nad Teplou Dřevovýroba: -garážová stání -chaty -pergoly, altány -dětská hřiště.

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a bytových jader -sádrokartony -obklady a dlažby -malířské práce

Rekonstrukce a stavby na klíč. Dodávky a montáže: -sádrokartonové systémy -podhledy z lisovaných minerálních desek.

Projektová, konzultační a inženýrská činnost: -investiční výstavba včetně průzkumových a ekologických prací -komunikace -mosty -čerpací stanice.

Stavební práce: -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby-starší domy -interiéry na klíč.

Výroba - pergoly Truhlářské práce Zakázková výroba - nábytek - bytové doplňky Výroba - dveře

Tesařské práce na míru Truhlářské práce na míru

Dodávka, montáž - technická zařízení budov Elektromontážní práce Měření a regulace Měření a regulace Plynařské práce Montáž - solární techniky - fotovoltaiky Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka, montáž - technická zařízení budov Stavební práce

Dopravní značení Kompletní stavební práce

Osobní doprava Výstavba - bytové a nebytové prostory

Kontejnerová doprava - odvoz suti a odpadu - 4t Nákladní autodoprava - do 3,5t - do 12t Provoz - výkupna kovového šrotu Odstraňování staveb - pásový bagr 3t Zemní a výkopové práce Stavební činnost

Zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Montáž - technologické izolace Kompletní stavební činnost

Prodej - šablony pro značení Prodej - kabinové a výtahové ovladače Dodávka - stanice - nástupiště