Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Stavební společnost: - novostavby - rekonstrukce budov

Projekce, projektový management, poradenství: - golfová hřiště

Inženýrské stavby. Výstavba a rekonstrukce: - mostní konstrukcedopravní stavby. Železobetonové konstrukce. Výstavba: - občanské budovy.

Práce: -zateplení fasád -revitalizace panelových domů -sanace a opravy panelových domů -rekonstrukce balkónů a lodžií Plastová okna: -zaměření -demontáž -doprava -likvidace starých oken -montáž nových plastových prvků -zednické začištění Prodej, maloobchod: -stavební materiály -barvy, laky -omítky -zateplovací ...

Stavební práce: - revitalizace bytových domů - zateplování fasád

Stavební společnost: -rekonstrukce bytového fondu -průmyslové stavby -občanské stavby -rekonstrukce staveb pro komerční účely -rekonstrukce a opravy lázeňských domů -odborný dozor -poradenství.

Stavební činnost. Stěhování. Nákladní autodoprava.

Výškové práce, stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - izolace a zateplování - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Výstavba, rekonstrukce, správa: - golfová hřiště Rekonstrukce: - fotbalová hřiště

Realitní a inženýrská činnost. Oceňování nemovitostí a dozor staveb. Opravy a údržby bytového fondu. Opravy a rekonstrukce nebytových objektů. Bytová výstavba.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -domy na klíč

Stavební firma: -realizace staveb na klíč -výstavba rodinných domů -nebytová výstavba -rekonstrukce staveb -přestavby bytových jader

Dodávka: - fotovoltaické elektrárny Práce: - elektroinstalační

Služby: - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - kamenné dlažby a obklady - sádrokartonářské práce

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - revitalizace panelových bytů - rekonstrukce bytových jednotek - výstavba víceúčelových hřišť a sportovišť.

Stavební firma: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -projektová činnost ve výstavbě.

Výstavba: -inženýrské stavby -průmyslové stavby -specializace na vodovody, kanalizace a čistírny odpadních vod -těžká mechanizace - hydraulické rypadlo, bourací kladivo, jeřáb -drobná mechanizace - vibrační válce, pěchy, kompresory, bourací kladivo, kalová čerpadla, rozbrušovačky.

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.

Stavební činnost: - rekonstrukce - půdní vestavby - zednické práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - dřevostavby

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení fasád - topenářské práce

Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytových jader, koupelen.

Stavební firma: - rekonstrukce budov - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - obkladačské, dlaždičské práce - terénní úpravy