Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - zateplování fasád.

Rekonstrukce, opravy rodinných domů, bytů, nebytových prostor.

Prodej, dodávka: - řezivo, dřevo - fošny, latě, hranoly, desky. Dodávka a montáž: - srubových a dřevěných domků (srubové a dřevěné domky), chaty, penziony, restaurace, altány - výrobky ze dřeva.

Kontakt neověřen. Divize Pozemní stavitelství, stavby. Výstavba: - dopravní infrastruktura - silnice, železnice, přístavy a letiště - vodohospodářské stavby - přehrady, akvadukty a kanály - potrubní přeprava - plynovody, ropovody - ekologické stavby - odsolovací zařízení, čističky odpadních vod - energetické stavby - hydroelektrárny, ...

Stavební firma: - veškeré stavební a údržbářské práce - stavby na klíč - stavební projekce - izolace střech rovných - provádění střech klasických - revitalizace panelových domů - hřiště. Zelená úsporám.

Stolařství. Výroba, prodej nábytku: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - interiérové dveře - kancelářský nábytek - schodiště - dřevěné. Pergoly.

Výroba, oprava, montáž: - vyhrazená tlaková zařízení - ocelové konstrukce, potrubní trasy. Montáž, oprava: - armatury, ventilátory, regenerační ohříváky vzduchu, elektrostatické odlučovače popílku, mlecí linky k úpravě paliva, drtiče strusky, dopravní pásy, zauhlovací technika, mazutové a naftové hospodářství, vyhrazená plynová zařízení, ...

Elektroinstalace. Komplexní opravy bytů. Montáž všech typů sádrokartonů-podhledy-podkroví, příčky, stropy, kazetové stropy. Montáž plovoucích podlah. Malířské práce (nástřiky). Zednické práce. Zámkové a zámecké dlažby. Výroba: -houpací stojany a ručně tkané sítě.

Stavební firma. Elektroinstalační práce. Vodoinstalatérské práce.

Projekce, výroba, montáž: - rodinné domy (dřevostavby) na klíč - montované nízkoenergetické domy. Kancelář: - Ostrava-Vítkovice, Mírové náměstí 519/3d.

Živočišná a rostlinná výroba. Chov: - prasata. Stavební firma: - zemní a výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - plynofikace - sportovní haly, hřiště - demolice. Provoz bioplynové stanice.

Rekonstrukce: - budovy - interiéry - zařízení.

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební firma, stavba: - průmyslové a inženýrské stavby - demolice - bytová výstavba. Pronájem: - stavební a manipulační technika.

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Pobočka. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - úpravy hřišť a stadiónů - rekonstrukce balkónů - sanace. Zelená úsporám.

Stavební firma: - projekce - rodinné domy - oprava, rekonstrukce - novostavby - stavební dozor.

Stavební a obchodní činnost. Prodej, pronájem a montáž lešení. Stavby: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Obchodní a stavební činnost specializující se na kanadské dřevostavby sendvičového typu v ČR i zahraničí. Stavby zahradních a rekreačních chat a kompletní stavby rodinných domků na klíč.

Činnost společnosti: - rekonstrukce panelových domů - zateplování budov - výměna oken a dveří - rekonstrukce nebytových prostor - školy, školky, kanceláře - rekonstrukce a stavby chodníků, sportovišť.

Činnost, služby: -rekonstrukce-byty a bytová jádra, koupelny -montáž-sádrokartony a kazetové podhledy -půdní vestavby -obklady a dlažby -plovoucí podlahy.

Stavební práce: - hrubá stavba, zednické práce, základy, zateplení, střechy, komíny, krovy.