Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské

Stavby - sruby, srubové domy na klíč - roubenky, chaty, altány, ploty - dřevostavby.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Výstavba bytových domů a prodej bytů.

Stavební společnost - bytová výstavba - dřevostavby, dřevěné domy.

Výstavba: - inženýrské sítě Zemní práce. Projekce, výstavba, opravy a rekonstrukce: - silnice - místní komunikace - chodníky - lesní a polní cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodářské stavby.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zednické práce - hydroizolace.

Činnost: - stavební projekce (dopravní stavby, inženýrské sítě) - inženýrské práce - technický dozor stavebníka - geodetické práce - realizace veškerých staveb

Stavební společnost - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy Realitní činnost.

Kovovýroba - stojírny, kovoobrábění. Stavebnictví - rekonstrukce nebytových prostor - obkladačské práce - malířské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce. Výroba nábytku - kuchyně - koupelny - skříně.

Práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -zednické -elektroinstalační -truhlářské -vodoinstalační -topenářské -pokrývačské -osazení plastových oken, dveří a garážových vrat

Stavební společnost - rekonstrukce budov na klíč - zednické práce - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Činnost: - těžba a prodej dřeva Výstavba, realizace, provoz: - fotovoltaické elektrárny

Montáž - obklady a dlažby Výroba a montáž - monolitická schodiště Stavba - rodinné domy na klíč - půdní vestavby

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - komunikace - inženýrské sítě - rekonstrukce

Stavební činnost - výstavba domů - rekonstrukce budov - elektroinstalační práce - zateplování. Nákladní autodoprava. Půjčovna lešení a přívěsného jeřábu. Údržba budov - opravy technologických zařízení budov.

Služby: - stavební projekce - inženýrská a investorská činnost - stavební činnost

Prodej, montáž: - tepelné izolace