Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše stavební projekty, neváhejte a obraťte se na firmu Jakub Musil, která sídlí na adrese Růžená 51. Firma se specializuje na tesařské, pokrývačské a klempířské práce vysoké kvality a za rozumné ceny. Ať už potřebujete novou střechu, opravu střechy, nebo pergolu, firma Jakub Musil vám nabízí ...

Jsme mladá firma, která si zakládá na individuálním přístupu ke každé naší zakázce a osobním přáním našich klientů. Rádi za Vámi přijedeme kamkoliv. Zaměřujeme se na: Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domu. Od zednichých, sádrokartonářských, elektrikářských, instalatérských, obkladačských až po malířské práce mimo jiné nabízíme i kompletní ...

Společnost Pavel Krejčí je stavební firma, která nabízí stavební práce. Zaměřujeme se především na vodohospodářské stavby. Stavební firma, činnost: - stavební práce - vodohospodářské stavby. V případě zájmu o naše služby se na nás neváhejte obrátit. Naleznete nás na adrese Benetice 26.

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Solární elektrárny Fotovoltaické elektrárny Elektroinstalace - revize elektro - revize plynu

Projekce, dodávka, montáž, servis: - zařízení pro úpravu vody pitné, užitkové, průmyslové filtrace, změkčování, odželezňování, odmanganování, odchlorování, odsolování, reverzní osmoza. Prodej, velkoobchod: - trubky, fitinky, ventily, armatury - průtokoměry - plastové díly pro vzduchotechniku - ventilátory - ionexy - aktivní uhlí ...

Výstavba domů. Rekonstrukce objektů. Zateplování fasád. Sanace betonových konstrukcí. Prodej a montáž: - centrální vysávací systémy Electrolux.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Technické služby. Oprava, údržba: - místní komunikace. Sadové a parkové úpravy. Čištění města.

A-SKI s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, investorskou a stavební činnost.

Pelhřimovská vodárenská s.r.o. je společnost, která se zabývá provozem vodovodů a kanalizací v Pelhřimově a okolí. Společnost je ve vlastnictví Města Pelhřimova a vznikla transformací Čistírny odpadních vod. Zajišťujeme nepřetržitý provoz čistíren odpadních vod v Pelhřimově a na Křemešníku a obsluhu vodních zdrojů a studní ve všech místních ...

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Společnost Stavby Tominec se specializuje na strojní omítky, fasády a zateplení fasád, obklady, dlažby, zámkové a terasové dlažby. Mezi naše činnosti patří také kompletní rekonstrukce bytových i nebytových prostor či výstavba nových budov. Strojní omítky jsou rychlým a moderním způsobem omítání stěn a stropů. Předností strojních omítek jsou ...

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Stavební práce: -stavby -údržba staveb -inženýrsko-investorská činnost.

Budování dřevostaveb na míru. Firma řídí a řeší všechny aspekty stavby od projektu až po nastěhování.

Stavební práce. Rekonstrukce a odbahnění - rybníky. Sportovní rybolov.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb a interiérů. Výstavba: - rodinné domy. Realizace: - bytové interiéry. Autobusová doprava. Osobní přeprava luxusními autobusy.

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Práce, činnost. Rekonstrukce: -plechové svršky věží, střechy -církevní, civilní stavby -malé opravy až po kompletní rekonstrukce krytiny střechy kostelů, kapličky, rodinný dům, domy -pokrývačské práce -klempířské práce.