Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Práce, činnost. Rekonstrukce: -plechové svršky věží, střechy -církevní, civilní stavby -malé opravy až po kompletní rekonstrukce krytiny střechy kostelů, kapličky, rodinný dům, domy -pokrývačské práce -klempířské práce.

Maloobchod, dodávka, prodej: -prodej vybavení pro koupelny. -obklady -dlažba -sprchové kouty -vany -sanitární keramika včetně doplňků -koupelnový nábytek. -zajištění přestavby koupelen a bytových jader od A do Z -pokládka dlažby -realizace koupelen a bytových jader -koupelny, bytová jádra.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými pracemi? Chcete si zkrášlit svůj dům nebo byt, zvýšit jeho hodnotu a úsporu energie? Pak je pro vás správnou volbou firma Zednictví Jaroslav Koutník. Zednictví Jaroslav Koutník je firma se sídlem v obci Velká Losenice, která působí na trhu již více než 15 let. Nabízí širokou škálu ...

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i bytových jader.

Služby -projektové, projektování. Výstavba -byty, rodinné domy -individuální projekty, katalogy -doplňky žumpy, přístřešky, garáže, zahradní domky, stavby -poradenství, pojištění. Obchodní zastoupení firmy EUROLINE Bohemia s.r.o., Brno.

Tesařské práce: - krovy - střechy - zahradní stavby - rekonstrukce historiských objektů. Výstavba: - dřevostavby na klíč.

Tesařství. Stavby: -srubové konstrukce -chata, chaty, dům, domy -kulatina s minimálním průměrem 32cm -ručně zbavena kůry a ošetřena postřikem proti dřevokaznému hmyzu a houbám.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými pracemi, fasádami, rekonstrukcemi bytů a kamenicemi? Pak je pro vás správnou volbou firma Vojtěch Oliva - ZedníkDM! Firma Vojtěch Oliva - ZedníkDM má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky v kraji Vysočina. Nabízí širokou škálu služeb, od drobných oprav a údržby, přes ...

Služby, poradenství: -hypotéky, úvěry -stavební spoření -projekční činnost RD na míru -průkaz energetické náročnosti budovy -zateplení SVJ a BD -úvěry pro SVJ a BD -úvěry na zateplení -revitalizace panelové domy -projekční činnost -revitalizace bytové domy -zateplení Zajistíme: -tržní ocenění a znalecký posudek -zajistíme ...

Zednictví. Zateplování fasád. Realizace obkladů.

Práce stavební: -stavby na klíč -drobné stavební úpravy -zateplování-fasády, systém STOMIX, CEMIX (certifikace). Práce zámečnické: -ocelové konstrukce -vrata -mříže -stožáry -poklopy -jímky -zábradlí -schodiště -regály -provedení i v nerezu. Práce soustružnické: -příjem zakázek na přesnou kusovou výrobu dle dokumentace -točný ...

Kompletní stavební práce, služby: -rekonstrukce bytových jader -koupelny v rodinných domech -pokládku schodišť -sádrokartonářské práce -minerální stropy Amstronk -rozvod elektroinstalace včetně revize a montáže doplňků -instalatérské práce, rozvod vody, kanalizace, topení, plynu -kompletace zařizovacích předmětů a koupelnových ...

BEPA CZ, spol. s r.o. se zaměřuje na stavební práce a rekonstrukce rodinných domů a bytů.

Ing. Jan Vodrážka se zaměřuje na tesařské práce a dřevostavby rodinných domů.

Jindřich Špicar se zaměřuje na stavební práce, zateplení, fasády a rekonstrukce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Zednictví -Přípravné práce pro stavby