Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Zednictví Truhlářství, podlahářství

RAVAD, s.r.o. se zaměřuje na stavební a řemeslné práce, stavby na klíč, rekonstrukce, stavební dozor a na stavební dozor.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Truhlářství, podlahářství

Společnost Jiří Trnka se zabývá tesařskými pracemi. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v oblasti výroby a montáže teras, pergol, plotů, oplocení a zahradních domků. Veškeré naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které je odolné proti povětrnostním vlivům a škůdcům. Terasy a pergoly jsou ideální pro relaxaci a odpočinek na ...

Práce: -stavební -obkladačské -dlažby -nátěračské -malířské -podlahářské-kladení koberců a podlah z PVC*. Velkoobchod, prodej: -barvy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Zednictví

Stavební činnost, služby. Kanalizační řady a přípojky: -kompletní dodávka splaškové, dešťové, tlakové kanalizace za použití všech dostupných materiálů a technologií -komplexní dodávka objektů na kanalizaci s provedením přípojek -ČOV všech druhů včetně objektů. Vodovodní řady a přípojky: -kompletní výstavba vodovodních řadů za použití ...

Pokrývačství, tesařství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti