Stavby Tominec
Lubomír Janka
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Projektování vodohospodářských staveb: -rybníků, vodovodů, kanalizací, ČOV, polní a lesní cesty, ZTV. manipulační řády, rozpočty, studie.

Tesařské práce, výroba, montáž: - krovy - dřevěné podlahy a obklady - pergoly - zahradní doplňky Prodej a montáž: - brány a branky - ploty - doplnky na zhotovení oplocení/plotů

Stavební činnost: -zemní práce -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé, čisté terénní úpravy -izolace budov -lepenky a izolace střech -oplocení, ploty Služby: -odvoz -stavební materiály -zemina -odpad, sutě, suti včetně ...

Montáže vody, topení, plynu a páry. Míchání barev na počkání. Výroba klíčů. Dělení hutního materiálu na míru. NTL a STL rozvodů plynu Montáž: -kotelen do výkonu 3, 5MW -ústředního vytápění, rozvodů vody, rozvodů odpadů -výměníkových stanic -tepelných čerpadel -solárního ohřevu vody a vytápění -plynofikace výrobních hal a nákupních ...

Stavební firma. Služby-řemeslo: -kompletní stavební práce -rekonstrukce -novostavby -stavby na klíč -zemní práce.

Služby: -výroba betonových směsí a jejich transport -výroba betonových tvárnic a šalovacích prvků -zemní práce, zakládání staveb a jejich realizace -autodoprava -demoliční práce -prodej a doprava kameniva -autoservis - pro nákladní a osobní vozidla.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roce 2003 a je jedním z největších dodavatelů čistíren odpadních vod pro rodinné domy a malé provozovny. Svoji činnost v roce 2006 rozšířila o prodej a pronájem obytných aut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Zednické a obkladačské práce: -obklády, pokládka dlažeb -fasádní práce -rekonstrukce koupelen a bytových jader -montáž sádrokartonu -zednické práce.

Dodávka, servis - čistírny odpadních vod ALBION, AQUATECH, VARIOCOMP - jímky - septiky - lapače tuků - nádrže

Stavební činnost: -stavby bytové, občanské -průmyslové, zemědělské, inženýrské -stavby vodohospodářské, ekologické, dopravní -stavby na klíč -domy, budovy, objekty -oprava, údržba, stavební úpravy -modernizace, adaptace, rekonstrukce -zemní práce -hrubé terénní úpravy -čisté terénní úpravy včetně výsadby zeleně ...

Návrhy a vizualizace - koupelny

Stavební společnost: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonářské práce - fasády - elektroinstalační práce.

Stavební práce: - zednické práce - fasády, vnitřní omítky. - zateplování budov - obkládačské práce.

Výstavba: - dřevostavby

Služby: -stavební práce -sádrokartony -obklady, dlažby

Sádrokartonové práce, půdní vestavby, zateplení. Rekonstrukce domů, bytů, pokládka keramických obkladů, dlažeb, zámkové dlažby, stavební práce.

ELEKTRO HUMPOLEC s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže fotovoltaických elektráren, hromosvodů a zabezpečovacích a kamerových systémů.

EBSpol s.r.o. se zaměřuje na poskytování stavebních služeb od návrhu po realizaci.

Stavby, údržba, opravy: -ekologické stavby -projektování a realizace -vodovody, kanalizace, čistírna odpadních vod -provozování: -čističky -vodovody -kanalizace.

Stěžejní činností společnosti VODAK Humpolec, s.r.o. je provozování vodovodů a kanalizací a dodávka kvalitní pitné vody. Mezi naše další poskytované služby patří výstavby nových vodovodů, kanalizací, ČOV, vodojemů a rovněž jejich rekonstrukce. Dále provozujeme akreditovanou laboratoř, která provádí analýzy pitných, povrchových, odpadních vod a ...

Jsme stavební firma specializující se na sádrokartony a dřevěné stavby. Děláme minerální podhledy, ale i půdní vestavby a vše co je spojené se suchou výstavbou. Služby nabízíme v Praze, Středočeském kraji a na Vysočině.

Zednictví Milan Rabčan se sídlem v okrese Havlíčkův Brod se zabývá komplexní stavební činností, a to především realizací hrubých staveb. Svým zákazníkům nabízíme vše od prvotního zaměření a cenové kalkulace, přes dodávku materiálu a realizaci až po odvoz vzniklých sutin. V rámci svých činností nabízíme také rekonstrukce a modernizace bytů a ...

Chcete si nechat postavit nový dům nebo rekonstruovat Váš starý od opravdových stavebních profesionálů? Společnost VLASTAV s.r.o. nabízí veškeré stavební a zednické práce na klíč v Jihlavě a okolí. Specializujeme se na stavby a rekonstrukce rodinných domů, chalup, chat, bytů, zateplení fasád polystyrenem a vatou, stavby pódií a ramp. Obklad ...