Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

prodej a servis fotovoltaických systémů Instalujeme pro Vás fotovoltaickou elektrárnu. Solární panely pro Váš dům. Návrh 3D modelu Vaší FVE s předpokládaným výpočtem výroby sluneční energie. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Partner Innogy pro Moravu.

Prodej a servis fotovoltaických systémů. Realizace fotovoltaické elektrárny na míru: - elektrárna s akumulací do vody - vyrobenou elektřinu posílá nejprve do běžných spotřebičů v domě a potom přebytky do bojleru - ostrovní elektrárna vhodná pro chaty, karavany - není připojena k distribuční síti a obsahuje baterie - hybridní elektrárna - ...

Společnost PURLIVE spol. s r.o. se specializuje na dřevostavby. Realizuje individuální i typová řešení rodinných domů z vlastního stavebního systému. Díky certifikaci Dřevařského institutu v Praze nachází systém široké uplatnění nejen při individuální výstavbě, ale také u komerčních staveb a staveb občanské vybavenosti. Jedinečnost ...

Myšlenka modulární dřevostavby KŮLNA spočívá v její jednoduchosti. Každá Kůlna je sestavena z jednoho či více modulů, které jsou převezeny přímo na stavbu. Jednotlivé varianty je možné alternativně měnit i po dokončení stavby. Jádro tvoří základní modul, který obsahuje kuchyň, technické a hygienické zázemí. K němu jsou následně dle potřeby ...

Rekonstrukce koupelen, domovních rozvodů vodoinstalace a vytápění. Práce v novostavbách. Topenářské práce - podlahové vytápění, montáž kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů, stěnové i stropní vytápění a chlazení. Rozvody vody, topení, kanalizace.

Fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej, instalace fotovoltaických systémů, solárních kolektorů. Navrhnete vhodné řešení pro domácnosti i firmy. Značky, které nabízíme: Solax, Sofar Solar, Viessmann, Tripple Power, Amass, Pylontech.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Stavební a zednické práce. Stavba rodinných domů. Rekonstrukce: - bytů - rodinných domů. Zateplování fasád rodinných a bytových domů polystyrenem, minerální vatou a multiplem. Montáž sádrokartonových vestaveb. Termatexové podhledy.

Rekonstrukce bytů a domů, bytových jader, koupelen a sociálních zázemí.

Stavební firma ITP STAVBY, s.r.o. Zlín provádí komplexní dodávky staveb na klíč - stavíme skladové haly, výrobní haly, dodáme i rodinný dům na klíč. Provádíme rekonstrukce stávajících objektů. Stavba, výstavba je realizována na celém území ČR, především působíme v regionu Zlínský kraj, Jimomoravský a Olomoucký kraj. Inženýrská činnost - ...

Stavební firma. Domovní elektroinstalace. Stavební opravy a úpravy. Doprava nákladu dodávkou, odvoz suti.

Držitelé ISO 2001:2009 Stavba, výstavba, projekce: -průmyslové stavby, bytové, občanské stavby na klíč. Práce: -komplexní stavební práce -zateplení fasády rodinných domů RD a panelových domů -pozemní a inženýrské stavitelství.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Pan Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek, stříkané fasády a dále lepené izolace, rekonstrukce bytových jader. Pro vnější i vnitřní strojní omítky používáme kvalitní materiály Profi am Bau CM (ProfiBaustoffe), omítání stěn a stropů je rychlé a výsledný povrch je hladký a rovný. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, ...

Výstavba rodinných domů a bytových domů na klíč i jejich rekonstrukce. Zděné domy. Kontejnerové domy. Demolice. Zakládání staveb.

Stavební práce, stavba, stavby, výstavba, rekonstrukce, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -inženýrské sítě - bytových jader, bytová jádra - koupelen, koupelny - sádrokartony, podhledy - zateplování, zateplení.

Dodavatel fotovoltaiky pro domácnosti i pro firmy.

Montáže suchých staveb. Rekonstrukce: - bytové interiéry. Dokončovací stavební prace. Výroba - speciální dřevěné konstrukce. Obklady, dlažby, plovoucí podlahy. Zprostředkování. Sídlo: - Zlín, Vavrečkova 5262.

Výstavba fotovoltaických elektráren pro rodinné domy i pro firmy. Zajistíme dodávku komponent, vyřízení dotací, instalace, revize a připojení k odběrné síti. 

Stavební a zemní práce Pavel Pavlištík provádí stavební práce - výkopové práce, zemní práce základy, základové desky, hrubá stavba, fasády, omítky, střechy, tesařské práce, pokrývačské práce, klempířské práce, hromosvody, tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, stropy, podlahy, obklady, dlažby, sádrokartonářské práce, malování, ...

Služby, stavební firma: -projektování -malířství, zednictví, stolařství, sklenářství, podlahářství -autodoprava -stavby na klíč -rodinné domy -nebytové prostory -realizace a rekonstrukce interiérů -energetické průkazy budov -pasporty budov. Realitní služby.

Firma UPOSS, spol. s r.o. se již více než 30 let zabývá komplexní projektovou a inženýrskou činností.  V rámci našich služeb nabízíme zpracování předprojektových a projektových dokumentací staveb nejrůznějšího charakteru. Současně také nabízíme služby v oblasti realizací staveb, a to ve spolupráci se stavebními firmami ve Zlínském kraji. ...

Instalace fotovoltaických systémů. Vyřízení a zpracování veškerých dokumentů, které jsou nutné pro řádné připojení FV systému do distribuční sítě