Stavby Tominec
SONEA s.r.o.
ELITT stavební s.r.o.
ERGO TRADING CZ s.r.o.

V oblasti stavebnictví můžete využít činností, jako jsou zemní a výkopové práce, výstavba kanalizací, inženýrských sítí, rodinných domů, vodohospodářských, komerčních a průmyslových objektů, sanace zemin nebo také realizace dopravní infrastruktury.

COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
Věnujeme se silničnímu stavitelství, výstavba, rekonstrukce a opravy silnic a mostů, ale i další práce na pozemních komunikacích. Kromě toho se podílíme na výstavbě a rekonstrukcích inženýrských sítí a kolejových staveb. Naše další činnosti zahrnují těžbu kamene a výrobu drceného kameniva, modifikovaných asfaltů a hlavně asfaltových směsí.
COLAS CZ, a.s. - generální dodavatel dopravních staveb
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
Společnost STP Group, s.r.o.se specializuje na stavebně technické průzkumy. Svým zákazníkům nabízí stavebně technické průzkumy, zpracování odborných posudků a návrhů sanačních opatření železobetonových nebo zděných objektů. K průzkumům používáme nejnovější a nejmodernější zkušební zařízení. Máte-li dotaz neváhejte nás kontaktovat.
STP Group, s.r.o. - stavebně technické průzkumy
ROOFTEC CZ s.r.o.
Nabízíme profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy, zamezení růstu mechů a lišejníků a také lze díky tomu odstranit problémy se zatékáním nebo netěsností. V neposlední řadě dochází také ke zlepšení vzhledu střechy.
ROOFTEC CZ s.r.o.
Realizace staveb. Stavby, rekonstrukce: - rodinných domů - bytů Zpracování projektové dokumentace. Zemní práce. Údržba průmyslových objektů. Údržba zahrad a veřejných prostranství. Kancelář: - Staré Město - Luční 1867, Areál SAS

Stavby Greguš: - výstavba rodinných domů. - rekonstrukce bytů, domů. - tesařství, pokrývačství. - pergoly, přístřešky.

Firma VAŠEK provádí profesionální tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Specializací firmy jsou realizace střešních konstrukcí a dřevostaveb na klíč. Tesařství, pokrývačství, klempířství: - střešní konstrukce na míru - krovové soustavy všech tvarů, pergoly, stání pro auta, zahradní domky - opravy částí shnilých krovů na památkových ...

Stavební společnost ŽT-STAV s.r.o. se sídlem v Kněžpoli v okrese Uherské Hradiště se již od roku 1996 zabývá stavebními pracemi, především vnějšími kontaktními zateplovacími systémy (i odvětrané), hrubé stavby objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě a objekty vodního hospodářství. Při stavbě rodinného domu nabízíme ...

Provádíme: - mikropiloty štětovnicové stěny-štětovnice piloty vrtané i CFA, hlavice, beranění laserem tenkostěnné těsnicí stěny, sanace sesuvů a hrází, konsolidační štěrkopískové piloty - zakládání staveb, včetně IG průzkumu a zpracování projektu.

Společnost Machala UB s.r.o. je Váš partner v oblasti realizace, rekonstrukce střech a montáže dřevostaveb. Působnost nejčastěji v regionu Zlínský kraj - Zlín, Uherský Brod. V oboru pokrývačství, tesařství, klempířství máme dostatek zkušeností, proto jsme schopni vyhovět požadavkům na kompletní dodávku střechy či dřevostavby. Realizujeme ...

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Provádíme stavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů, tesařské práce, malířské práce, elektroinstalační práce, montá.že vodo-topo-plyn. Stavební práce -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce domů a bytů. Zateplování fasád. Sádrokartony. Plovoucí podlahy. Zámkové dlažby. Tesařské práce-tesařství Pokrývačství, klempířství. Montáž ...

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -stavby na klíč -zateplení, zateplování fasády -realizace střechy - klempířské a pokrývačské práce -inženýrské sítě. Práce -demolice -zemní a výkopové -kompletní stavební práce.

Práce: -komplexní stavební, zemní, výkopové -obkladačské, obklady, dlažby. Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy, modernizace: -domy, byty -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -koupelny, interiéry.

Stavební firma. Inženýrská výstavba.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce na klíč. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace, přestavby, oprava, opravy, odstraňování, demolice: -rodinné domky a domy, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy -inženýrské sítě + komunikace -půdní vestavby, nástavby -bytových jader, bytová jádra -koupelen, ...

Stavební práce -rekonstrukce domů -rodinné domy na klíč -občanské stavby. Působnost Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj. Výroba armatur z betonářské oceli.

Stavební firma. Kompletní dodávky stavebních prací - rodinné domy na klíč, novostavby i rekonstrukce budov. Zateplení objektů, fasády. Pokrývačské, tesařské, klempířské, izolaterské práce Projekční činnost. Zemní a výkopové práce - pásovým bagrem Bobcat E35. Doprava. - písek, štěrk, beton

Montáže vodoinstalací, servis v oblasti VODO - TOPO PLYN. Nabízím plynové kotle, kotle na tuhá paliva, teplovodní vytápění. Zajištění projektové dokumentace, včetně materiálu. Rekonstrukce: - koupelny - rodinného domu.

Společnost IDS Valašské Meziříčí spol. s r.o. se již více než 25 let zabývá výstavbou komunikací, chodníků a zpevněných ploch. Součástí naší činnosti je také rekonstrukce a údržba kolejí a výhybek, železobetonové konstrukce, průmyslové stavby, inženýrské sítě, pozemní stavby, včetně rozpočtové a projekční činnosti. Naše služby: - dopravní ...

Stavební a zednické práce: -montáže sádrokartonových desek a podhledů -rekonstrukce bytových jader, koupelen. -půjčovna lešení. Sídlo firmy: - Boršická 494, Dolní Němčí 687 62.

Stolárna. Výroba: - nábytek z masivu - schodiště, zábradlí - dveře - zahradní nábytek, altány, pergoly, přístřešky - zahradní domky, dětská hřiště - ploty, treláže - fasádní obklady.

Fotovoltaika. Nabíjení elektromobilu.

Stavební firma. Stavba, stavby, výstavba, realizace: -pozemní stavby - komplexní dodávka na klíč: -průmyslové stavby -občanská výstavba -bytová výstavba, bytů, byty, domů, domy -staveb ekologické, ekologických -inženýrské a dopravní stavby: -komunikace a zpevněné plochy, parkoviště, chodníky, venkovní terasy ...

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce: - rodinných domků - průmyslové stavby a budovy - bytových jader - koupelen - zateplení staveb - sádrokartony.

Vyhledávání a akvizice vhodných pozemků pro výstavbu fotovoltaických elektráren

Poptávky po výstavbě fotovoltaických elektráren a péče o zákazníky. Servis fotovoltaických elektráren. Výstavba, údržba a monitoring.

Práce: - výstavba domů  - stavba nebytových staveb  - zateplování  - hydroizolace  - zednické práce  - klempířské práce.