Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Práce: -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader -návrh koupelen -ústřední vytápění -zdravotní instalace -montáž tepelných čerpadel IVT, CTC Regulus -montáž solárních systémů.

Dodávka - tepelná čerpadla Topenářské práce Instalace - podlahová vytápění Rekonstrukce - bytová jádra Instalatérské práce

Provádíme: -projektování a realizaci staveb -veškeré zednické a stavební práce -novostavby, přestavby a rekonstrukce bytových, občanských a průmyslových objektů -stavby rodinných domů i jejich opravy -půdní vestavby včetně zateplení podkroví -střešní krytiny všeho druhu -sanace, opravy, zateplení a nátěry fasád -dlažby a obklady ...

Služby: -úprava interiérů -kuchyně -kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů -renovace kuchyňských linek -výměna pracovních desek, dvířek, dřezů -obložení -koupelna -modernizace koupelen a WC -obložení bytového jádra, nástřik -vyzdění nového jádra -vestavěné skříně na míru -garážová vrata, markýzy -podlahové ...

STAVEBNÍ PRÁCE: -výstavba rodinných domů na klíč -výstavba, rekonstrukce, modernizace, opravy průmyslových objektů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí -dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty, brány, podezdívky, terenní úpravy ) -rekonstrukce koupelen -rekonstrukce bytů ...

Služby: -výstavba, rekonstrukce koupelny -realizace kuchyně. Prodej: -bytové zařízení a doplňky -dveře, rolety a žaluzie -podlahové krytiny. Výroba: -nábytek na míru -vestavěné skříně -dětské pokoje -jídelní kouty -pracovny.

Vodoinstalace: -rozvod vody a odpadu z plastu -revize, údržba, rekonstrukce -havárie do 24 hodin -čištění odpadů -rekonstrukce bytových jader.

Prodej, montáž: -podlahové krytiny -bytové doplňky -PVC, koberce, korek -plovoucí podlahy laminát i dřevo -dlažby z přírodního kamene -parkety. Služby: -kompletní rekonstrukce bytových jader -obklady, dlažby.

Prodej, velkoobchod, maloobchod a montáž: -poradenství, konzultace -sádrokartony RIGIPS včetně příslušenství -tepelné izolace -střešní okna VELUX -podhledy stropní kazetové -fasádní zateplovací systémy. Služby: -stavební úpravy bytů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -dřevostavby -nízkoenergetické domky.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

jsme specialisté na rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelen. Obecně jsme výhradně stavební firma se zaměřením na rekonstrukci bytového fondu a řemeslné práce, s důrazem na keramické obklady a dlažby. Zajistíme Vám vše potřebné i na stavebním úřadu včetně stavebního povolení, včetně projektu a statického posouzení. Na hotové práce ...

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -fasádní systemy -pokládka plovoucí podlahy -sádrokartonové příčky -půdní vestavby.

Na stránkách veselský .cz naleznete ukázky prací, řešení vašich interiérů a exteriérů. Rádi Vám pomůžeme s vhodným výběrem materiálů . Provádíme práce velkého i malého rozsahu. Zaručujeme kvalitu, časovou flexibilitu (po domluvě soboty, neděle a práce přes noc). Dlouholeté zkušenosti předáváme z generace na generaci. Naší předností je flexibilita, ...

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -rekonstrukce koupelny -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce bytu -podlahy -návrhy interiérů.

Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - vodovody, kanalizace - zemní práce.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Obkladačské práce, koupelny, bytová jádra s možností dodání obkladů, dlažeb a stavební chemie.

Služby-řemeslo: -zednické práce -sádrokartonářské práce -rekonstrukce koupelen.

Stavební práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů, nebytových objektů -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader -sádrokartony -obklady, dlažby -zámkové dlažby a terasy -oplocení -tesařské konstrukce -zemní a výkopové práce -bourací práce.

Stavební a zednické práce: -rekonstrukce staveb a bytů, koupelen, bytových jader -obklady, dlažby -sádrokartony -tepelné a zvukové izolace -půdní vestavby -zateplování budov -dodávky a montáže střešních oken.

Stavební práce: -sádrokartony -přestavba bytových jader -rodinné domky -drobné stavební práce.

Obkladačské práce Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra