Rekonstrukce koupelen se často provádí v rámci rekonstrukce bytového jádra. Bude zajištěná výměna dlaždic, výměna umyvadla, vany i sprchy, provedení elektroinstalace i vodoinstalace, malířské i obkladačské práce. Součástí rekonstrukce je i finální úklid.

Společnost LM trade Holešov s.r.o. je stavební firma se zaměřením na zateplení fasády, regenerace panelové výstavby a vystavbu RD. Provozujeme také eshop s fasádními a zateplovacími materiály. Působíme nejčastěji v okr. Zlín, Kroměříž, Zlínském a Olomouckém kraji. Zajišťujeme kompletní servis související s problematikou zateplení objektů: - ...

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Rekonstrukce rodinných domů a bytových jader. Realizujeme interiéry. Dodáváme i montujeme kuchyňské linky či podlahy. Prodejna - Uherské Hradiště, Vodní. Prodej: - sanitární keramika - ukázkové podlahy.

Stavební firma. Stavební a zednické práce orientované na rodinné domy, byty, budovy. Rekonstrukce: - domů, bytů - koupelen, kuchyní, bytových jader. Zateplování fasád, budov.

Zateplení budov, stavební firma, stavební práce: -rodinné domky na klíč -byty -půdní vestavby, nástavby -zateplení budov -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra -koupelny. Práce: -malířské -natěračské -montáž sádrokartonů.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Krbové obestavby: - krby vnitřní a venkovní. Rekonstrukce bytových jader.

Stavební práce. Provádíme montáže obkladů a dlažeb, zateplení objektů, fasád, půdních prostor, opravy a nátěry fasád, opravy a rekonstrukce domů, bytů a koupelen. Zajistíme pokládku chodníků, zpevněné plochy, zámkové dlažby, obrubníků, sádrokartonářskou činnost, tepelné izolace, bourací práce a další.

Zednické práce. Obklady a dlažby. Rekonstrukce bytových jader, bytů.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Nabízíme firma sídlící v Rožnově pod Radhoštěm nabízí svým zákazníkům především obkladačské práce, a to jak v novostavbách, tak i při rekonstrukcích. Pokládáme i velkoformátové obklady a dlažby a také kamenické rohy až do délky 125 cm. Dále také provádíme kompletní rekonstrukce kuchyní, bytových jader, podlah, schodišť balkonů atd. včetně ...

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Pokud hledáte kvalitního, spolehlivého a cenově dostupného zedníka jsem Vám plně k dispozici. Nabízím Vám kompletní zednické práce, kdy se zaměřuji především na pokládku obkladů, dlažeb a zámkové dlažby, zateplovací a fasádnické práce, vyzdívky, omítky a rekonstrukci bytů vč.koupelen. Dále provádím také bourací a výkopové práce. Působím ve Zlíně a ...

Práce: -obkladačské: -vnitřní i vnější obklady, dlažby -kompletní rekonstrukci koupelen a bytových jader -zateplování, fasády.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Stavební firma. Průmyslové stavby. Komerční výstavba. Bytová výstavba. Koupelnové studio. Rekonstrukce: - koupelny.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Služby: - vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader

Kameník. Kamenické a stavební práce: - pomníky - rekonstrukce náhrobků a pomníků - obklady stěn, schodišť, parapetů a dlažeb kamennými deskami - pracovní desky do kuchyní - kuchyňské žulové desky - koupelnové a krbové desky - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby vnitřní ...

Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč, obklady, dlažby, sádrokartony, veškeré zednické a stavební práce, fasády, instalatérské a topenářské práce, elektroinstalační práce, veškeré podlahářské práce, plastová okna, interiérové dveře, rekonstrukce Interiérů na klíč.