Výstavba vodovodů, čistíren odpadních vod, vodojemů a dalších vodohospodářských staveb je realizována za účelem zvýšení kvality vody a její dodávky. Kromě těchto staveb je možné zajistit výstavbu a úpravu vodních děl a toků, což znamená rybníků a hrází.

Společnost zabývající se vodohospodářskou výstavbou. Hlavní náplň práce je soustředěna na dodávku kanalizační a vodovodní systémy včetně vodojemů, čistírny odpadních vod a provádění betonových konstrukcí. Stavební výroba např.stavba čerpací stanice PHM, přestavba školy na výrobnu potravin, výstavba rodinné domy, budování monolitické stropní ...

Realizaci vodohospodářských staveb svěřte do rukou firmy BoBaStav ze Znojma. Za použití vlastní techniky provádí práce na vodních nádržích, jako je odbahnění rybníků. Zajišťuje také výstavbu venkovních dešťových a splaškových kanalizací a s tím související výkopové práce.

Gabiony, protipovodňová opatření, gabionové stěny, zemní, kamenické práce, výstavba gabionových opěrných zdí. -opěrné zdi, dlažby z kamene -kácení a výsadba stromů, těžba a výřez nežádoucích dřevin -výstavba a obnova vodních nádrží -odstraňování povodňových škod -obnova lesních cest a propustků -realizace opěrných zdí, tarasů a dlažeb z ...

Skanska a.s, divize Inženýrské stavitelství, závod Inženýrské stavitelství Morava se sídlem v Olomouci zajišťuje veškeré stavby pro obce a kraje - výstavbu komunikací, chodníků a parkovišť, cyklostezek, ale také kanalizací, vodovodů a ČOV.

KAVE Bau s.r.o. je česká stavební firma, která se specializuje na vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby.

Služby: - zemní práce - kanalizace - doprava - demolice - výstavba cest Opravy: - drenáže - zpevněné plochy - údržba toků - číštění potoků - čištění příkopů - rekultivace - vodovody

Jiří Vrba se zaměřuje na občanské, bytové a průmyslové stavby, rekonstrukce, inženýrské a vodohospodářské projekty.

Stavební společnost, firma, stavebnictví, stavební činnost. Stavební práce, stavebnictví. Zednické práce. Výstavba.

VHRoušar, s.r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a projekční činnosti, včetně stavebního dozoru a hydrotechnických výpočtů.

PARDUBAU s.r.o. se zaměřuje na dopravní a inženýrské stavitelství, rekonstrukce budov občanské vybavenosti a vodohospodářských objektů.

Společnost TRAMADOS s.r.o. se specializuje na přírodní biotopy. Provádí realizaci jezírek.

Práce: -zednické -tesařské -zemní-výkopové -instalatérské. Výstavba: -pozemní a inženýrské stavby.

Výstavba: -plynovody -vodovody -kanalizace -kotelny do 50 kW**. Práce: -stavební-stavby. Činnost: -obchodní -zprostředkovatelská.

PROFISTAV Litomyšl, a.s. je významnou stavební společností již od roku 1992. Realizují generální dodávky staveb.

Společnost Pavel Krejčí je stavební firma, která nabízí stavební práce. Zaměřujeme se především na vodohospodářské stavby. Stavební firma, činnost: - stavební práce - vodohospodářské stavby. V případě zájmu o naše služby se na nás neváhejte obrátit. Naleznete nás na adrese Benetice 26.

Stavební společnost: - pozemní, nadzemní či vodohospodářské stavby - inženýrské sítě

Činnost: - projekce vodohospodářských staveb - projekty vodovodů, kanalizací.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - zařízení pro úpravu vody pitné, užitkové, průmyslové filtrace, změkčování, odželezňování, odmanganování, odchlorování, odsolování, reverzní osmoza. Prodej, velkoobchod: - trubky, fitinky, ventily, armatury - průtokoměry - plastové díly pro vzduchotechniku - ventilátory - ionexy - aktivní uhlí ...

STAVBY SR group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zednické práce.

Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -inženýrské sítě -komunikace -odstavné plochy -občanské stavby -rekultivace -zemní a výkopové práce: -čištění toků -výstavba a údržba rybníků -vodohospodářské stavby -rekultivace skládek.

Stavební práce. Rekonstrukce a odbahnění - rybníky. Sportovní rybolov.

Sídlo firmy. Výroba. Strojírenská: -kotle na spalování biomasy -tlakové nádoby -reaktory -ocelové konstrukce -výměníky spalin a vody -šnekové dopravníky Vodárenská: -zemní soupravy tuhé přípojkové, šoupátkové, stavitelné přípojkové, šoupátkové, teleskopické přípojkové, šoupátkové -příruby redukční, převlečné, přivařovací, ...

Stavební společnost: - inženýrské sítě - stavby pozemní - stavby nadzemní - stavby vodohospodářské.

Projektová činnost, projekce: - upravny vod - vodovody - kanalizace - vodojemy a čerpací stanice. Služby: - zpracování dokumentací vodovodů pro obce a města - inženýrská činnost Poradenská činnost: - vodohospodářské stavby.