Betonářské práce oceníte na každé stavbě, proto využijte služeb jako je prodej betonu, dodávka betonových konstrukcí, výztuž bednění a jeho uložení a vázání, betonáž, lití a aplikace betonové směsi do libovolného tvaru.

-specializace na rekonstrukce a výrobu podlah -dekorativní povrchy -renovace schodišť a podlah

Stropní systémy, betonové stropy, spiroll, partek, betonové stropní systémy, stropní panely, balkony, betonové schodiště, betonové schody, točité schodiště, betonové nádrže, betonové jímky, nádrže GAMA, GAMA, komíny, komínové sestavy, montáž a revize komínů

Vyrábíme moderní stavební materiály pro anhydritové podlahy. Vyrábíme anhydritové lité potěry, lité pěny

Lité potěry Sádrové omítky Zámečnické práceopravy, rekonstrukce - kování - lustry

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Stavba, rekonstrukce: -betonové a pletivové ploty. Poradenství a konzultace staveb. Bourací práce. Výstavba, rekonstrukce: -betonové zdi. Výkopové práce. Pokládka, rekonstrukce: -ploché a zámkové dlažby -obrubníky -palisády. Velkoobchod a maloobchod s betonovými výrobky.

Výstavba rodinných domů. Betonové desky. Hrubé stavby. Rekonstrukce bytových jader. Půdní vestavby. Zateplení fasád. Zámkové dlažby. Ploty KB bloků - sloupkové, kamenné, zděné. Stavba komínů a jejich opravy. Rekonstrukce, přístavby, přestavby a jiné práce.

Průmyslové podlahy. Provádíme realizace průmyslových strojně hlazených betonových a anhydritových podlah, epoxidových stěrek včetně pokládky hydroizolačních folií.

Držitel certifikátu ISO 9001:2001. Návrh, montáž, realizace: -průmyslové podlahy: -drátkobetonové podlahy se vsypy -betonová podlaha strojně hlazená -betonová podlaha s minerálním vsypem strojně hlazená -betonová podlaha strojně hlazená jako podklad pro pokládku nášlapné vrstvy ze samonivelačních směsí -ražený dekorativní ...

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

Pozemní a průmyslové stavitelství: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební práce: -tesařské -železářské -betonářské -zednické. Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební firma. -specializace na železobetonové. betonové, monolitické stropy.

Lité samonivelační podlahy: - anhydritové podlahy - stěrky Morfico - nátěry podlah uzavírací, proti ropným produktům a dalším chemickým látkám. Zvukové a tepelné izolace podlah: - cementové pěny s polystyrénem podlahové a střešní - polystyrény - minerální desky - mirelon, ethafoam.

Činnost: - vytyčení a zaměření plotů - vyhloubení základů pro sloupky a podezdívky - betonáž sloupků a podezdívek - montáž pletiva, průmyslových panelů nebo dřevěných polí

Realizace: -kvalitní betonové podlahy -sádrové (anhydritové) podlahy -samonivelační stěrky. Průmyslové podlahy pro: -sklady, -výrobní haly -nejrůznějších odvětví průmyslu (potravinářství) -prodejny, obchody -rezprezentační, administrativní budovy.

Nabídka: - průmyslové podlahy - drátkobetonové desky, - základové betonové desky - stěrky - anhydrity - antistatika

Provádění kompletních stavebních, tesařských, železářských, betonářských a jeřábnických prací. Stavební firma.

Výroba, práce: -zemní práce -pozemní stavitelství.

Nabízíme realizaci anhydritových a betonových podlah. Jedná se o lité podlahy. Jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak i pro školy, kanceláře a průmyslové prostory. Po anhydritové podlaze lze chodit cca za 24 hod.

Novostavby, rekonstrukce, obklady a dlažby, krby, fasády, ploty a kamenné zdi, stavění z kamene, zámkové dlažby, betonové podlahy a izolace, komíny, zemní práce, základové desky, sklepy, septiky, jímky, inženýrské sítě, úprava terénu, kanalizace, sádrokarotny, rekonstrukce střech

Sanace betonových konstrukcí. Provádění průmyslových podlah. Stěrkové i těžké izolace podlah, nádraží, jímek. Betonové podlahy. Stavebnictví. Hydroizolace.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Betonárka. Výroba betonu. Provozovny: -Plzeň, Chotěšovská 279 tel. 602468062 -Plzeň, K Cihelnám 699 tel. 602182184 -Rokycany, Rokycanova 1069 tel. 777792980 -Stříbro, Plzeňská ul. tel. 724029799 -Tachov, Palackého 2089(U Letiště) tel. 725763969

Výstavba: - rodinných domů na klíč - základové konstrukce hrubé stavby - rekonstrukce - betonových monolitických konstrukcí - opěrné stěny (systémové bednění, ztracené bednění) - stropy - podlahy - ztužující věnce - výtahové šachty - oplocení - stavebních konstrukcí v průmyslové výstavbě - základové konstrukce (pasy, ...

Provozování zařízení na čerpání a ukládání čerstvého betonu zprostředkovatelská činnost v oblasti čerpání a ukládání.